1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dualarımız Erdem Yıldız İçin...
Dualarımız Erdem Yıldız İçin...

Dualarımız Erdem Yıldız İçin...

Kanlı pusuda ağır yaralı askerin acılı ailesi Gata’ya uğurlandı...

A+A-

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi kırsalında arazi taraması sırasında terör örgütü PKK tarafından kurulan pusu sonucu şehit olan 13 asker ile birlikte aynı timde bulunan ve kurulan pusu sonucu ağır yaralanan Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı Kuyucuk köylü Jandarma Onbaşı Erdem Yıldız’ın ailesi Ankara’ya gitti.

GATA’da tedavi altına alınan Jandarma onbaşı Erdem Yıldız’ın Amcasının oğlu Sırrı Aktaş, “Ateş düştüğü yeri yakıyor. Türkiye’de ki bu kanın bir an önce durmasını istiyoruz. Bütün Türkiye’nin başı sağ olsun. Acı hepimizin acısıdır. Bizim çocuğumuz değil bütün Türkiye’nin çocukları onlar. Yüreğimiz yanıyor. Dilerim bir daha böyle acılar yaşamayız. Erdem’in şuan yoğun bakımda olduğunu biliyoruz. Sağlık durumu hakkında başka bir bilgimiz yok. Görmek için Ankara’ya gidiyoruz” dedi.

Yaralı Onbaşı Yıldız’ın annesi Bergüzar Yıldız ise, oğlunun iki ay önce izine geldiğini, askerliğinin bitmesine de bir ay kaldığını söyledi. Yıldız ayrıca Erdem’in babasının olmadığını, 4 kardeşin en küçüğü olduğunu söyledi.

Yaralı Onbaşı Erdem Yıldız’ın kardeşi Fırat Yıldız ise bu hafta içerisinde askere gideceği, bu olayı duyunca çok üzüldüğünü dile getirdi.

Yaralı onbaşı Erdem Yıldız’ın Amcasının oğlu Sırrı Aktaş, Annesi Bergüzar Yıldız ve Kardeşi Fırat Yıldız hava yolu ile Ankara’ya gittiler. Yaralı Onbaşının ailesini Akyaka kaymakamı Akif Pektaş ve Arpaçay ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bahadır Aslan yolcu etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum