1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Destekevim Ev Alma Çözümleri Nelerdir?
Destekevim Ev Alma Çözümleri Nelerdir?

Destekevim Ev Alma Çözümleri Nelerdir?

İnsanları faizsiz peşinatsız ve bütçesine göre seçenekler sunarak ev ya da araba sahibi yapan Destekevim çözümler üretmeye devam ediyor.

A+A-

Destekevim Ev Alma Çözümleri Nelerdir?

İnsanları faizsiz peşinatsız ve bütçesine göre seçenekler sunarak ev ya da araba sahibi yapan Destekevim çözümler üretmeye devam ediyor. Kira öder gibi zorlanmadan ve sıkıntıya düşmeden ev sahibi olan vatandaşlar konut değeri artışlı yöntem tercihi yaptıklarında yalnızca hizmet bedeli öderler. Sağlanan avantajlar ile ev sahibi olmanın inanılmaz fırsatlarından yararlanmak isteyen herkes için Destekevim tarafından bir çözüm önerisi mutlaka sunulur. Vatandaşlara sunduğu;

  • Sabit planlı yöntem
  • Çekilişli yöntem
  • Konut değer artışı yöntemi üzerinden ekonomik bütçeyi sarsmadan çözümler üretiyor.

Çekilişli Yöntemde Kişiye Özel Planlama

Destekevim kredisiz ev alma çözümleri arasında yer alan çekilişli yöntemde kişiye özel bütçe planları oluşturuluyor. Sistem finansal çözüm yolunu noter huzurunda yapılan çekiliş yöntemi ile sunuyor. Vatandaşlara 12 aydan 365 aya kadar taksitle ev alma fırsatı sunuluyor. Evi kendi değeri üzerinden almak için çözümler üretilirken aynı zamanda Türkiye'nin birçok yerinde bulunan konut sistemlerinden yararlanma şansı tanınıyor.

Sabit Planlı Yöntemde Taksitleri Belirleyin

Faizsiz ev alma imkanı sağlayan sabit planlı yöntemde ise ister peşinatlı ister peşinatsız sistemden yararlanma imkanı sağlanıyor. Kişi kendi bütçesine göre taksitlendirmeler yaparak sunulan seçenekleri değerlendiriyor ve aylık geliri ve tasarruflarına göre ödeme planına oluşturuyor. Vatandaşlar sabit planlı yöntem sayesinde zorlanmadan aylık gelirlerine sabit bir ödeme planı yaparak ev sahibi oluyor.

Konut Değeri Artışı Yöntemi İle Kar Edin

Konut değeri artışı yöntemin de ise projenin yüzde 20'si kadar artış sağlanarak kar elde etmeye fırsat tanınıyor. Evin fiyatının artması durumunda ödenecek miktarda herhangi bir artık yaşanmadan kefilsiz ev alma ve ev sahibi olma şansı sağlanıyor. İnsanlara

  • Taksitle
  • Peşinatsız
  • Kredisiz
  • Faizsiz
  • Ek masrafsız
  • Kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunuluyor.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.