1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tasarrufla Ev Nasıl Araba Sahibi Yapıyor?
Tasarrufla Ev Nasıl Araba Sahibi Yapıyor?

Tasarrufla Ev Nasıl Araba Sahibi Yapıyor?

Günümüzde araba sahibi olmak bir istekten ziyade ihtiyaç haline gelmiştir.

A+A-

Tasarrufla Ev Nasıl Araba Sahibi Yapıyor?

Günümüzde araba sahibi olmak bir istekten ziyade ihtiyaç haline gelmiştir. Özellikle büyükşehirlerde bir yerden bir yere toplu taşıma kullanarak gitmek uzun zaman alıyor. Fiyatları düşünüldüğünde sıfır kilometre bir araba satın alabilmek için belli bir birikime ve bunun yanında kredi çekmeye ihtiyaç olabiliyor.  Tasarrufla Ev sayesinde taşıt kredisine ihtiyaç olmadan faiz ödemeden araba alabiliyorsunuz. İster senet isterseniz de taksitle alabilir ve tasarrufla ev almanın yanında bir de arabaya sahip olabilirsiniz.

Size özel olarak hazırlanacak ödeme planı ile alacağınız arabanız vade farksız ve kolay başvuru sayesinde sizi uğraştırmadan araba sahibi yapıyor. Siz de yararlanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurmak olacaktır.

Kampanyanın Avantajları

Aynı anda hem ev almak hem de araba sahibi olmak için Tasarrufla Ev size finansal bir destek sunuyor. Bu kampanyalara katılarak istediğiniz arabayı seçmeniz ve bir ödeme planı oluşturmanız yeterli oluyor. Sıfır veya ikinci el olarak alacağınız arabanıza ek masraflar, faizler ve peşinat olmadan kavuşabilirsiniz. Aylık geliriniz üzerinden planlanan ödemeniz, gücünüzün yeteceği ve sizi zorlamayacak tutardaki taksitlerle size ev ve araba sağlıyor.

Faizsiz finans sistemi sayesinde vade farksız, peşinatsız, sıfır faiz ile araba almanız mümkün oluyor. Kredi notunuz düşükse ve ev kredisi alamıyorsanız bu sistem tam size göre olacaktır. Çektiğiniz tutarın neredeyse iki katı kadar faiz ödemek istemiyorsanız veya hiç peşinatınız yoksa çok büyük avantaj sağlayan tasarrufla ev sayesinde, çok küçük tutardaki taksitlerle araba sahibi olabilirsiniz.

Hangi Şekillerde Alınır?

Peşinatsız ve konut kredisi çekmeden ev almak için başvurduğunuz Tasarrufla Ev’de aynı zamanda faizsiz araba sahibi de olabilirsiniz. Bunu iki farklı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bunlardan biri senet yapmaktır. Senetle alacağınız araba sayesinde ödeme kolaylığı sağlayabilir. Taksitle de alabileceğiniz arabanızın değerine göre ödeyeceğiniz taksit tutarları 799TL’den daha da az olabiliyor. Sizin için oluşturulan taksit tutarlarınız, aylık gelirinize göre belirleniyor ve kolay şekilde araba sahibi olabiliyorsunuz.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.