1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cafe Kristal 58 yaşında
Cafe Kristal 58 yaşında

Cafe Kristal 58 yaşında

Kars’ın en eski restoranlarından Cafe Kristal Döner ve Yemek Salonu 58 yaşında.

A+A-

Karslılara 58 yıldır hizmet sunan Cafe Kristal yerli ve yabancı turist kafilelerinde vazgeçilmez mekânı oldu.

 

1952 yılında Rasim Usta ve oğulları tarafından kurulan restoran 1952 yılından beri Kars’a ve Karslılara hizmet vermeyi kendilerine ilke edindi.

 

Güler yüz, hoş görü ve kaliteyi hep ön planda tutan restoranın işletmecisi Tahsin Kaya, “Cafe Kristal Döner ve Yemek Salonunu 1952 yılında kurduk. Şuan işletmemiz 58 yaşında. Kentimize daha güzel hizmetler sunabilmek için bu yola çıktık. Sağ olsun Karslılarda bu işletmeyi sahiplendiler. Bizler Kars’a ve Karslılara hizmet sunmak için yola çıktık. Kentin en eski restoranı olarak kaliteyi her daim ön planda tuttuk.” dedi.

 

Yerli ve yabancı turistlerinde yoğun ilgi gösterdiğini belirten Kaya, “Kentimize gelen yerli ve yabancı turist kafilelerinin birçok kez tercihi biz olduk. Damaklara hitap edecek en güzel ve leziz yemekleri ve ayrıca yöresel yemeklerimiz olan Kars yemeklerini de yaparak değerli müşterilerimize sunmaya çalıştık. Bizler Kars’ta kalacağız ve memleketimize hizmet edeceğiz dedik ve sözümüzde de durduk. Ve bu anlayış doğrultusunda Kars’a en iyi bir biçimde hizmet sunduğumuzu düşünüyoruz.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.