1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AÖF kayıtları başladı
AÖF kayıtları başladı

AÖF kayıtları başladı

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, iktisat ve işletme fakültelerine 2010 ÖSYS sonucunda yerleştirilen adayların 15 Ekim gününe kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor.

A+A-

Açık Öğretim Fakültesi Kars Temsilcisi Hüseyin Othan, 2010 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonucunda Açık Öğretim sistemiyle öğretim yapan fakültelere yerleştirilip yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin 20 Eylül tarihinde başlayan kayıt işlemlerinin 15 Ekim günü mesai bitiminde sona ereceğini söyledi.

 

Adayların 2010-2011 öğretim yılına ilişkin internet başvuru işlemlerini http://aofkayit.anadolu.edu.tr adresinden yaptıktan sonra, 2010-2011 Öğretim Yılı İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu’nda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak Açık Öğretim Fakültesi bürolarına 20 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında bizzat başvurmaları gerekiyor.

 

Belirtilen tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayan adaylar ise 13, 14 ve 15 Ekim günlerinde mazeretlerini kanıtlayan resmi bir belge ile kayıtlarını yaptırabilecek.

 

15 Ekim’den sonra ise her ne sebeple olursa olsun adayların hiçbir mazereti kabul edilmeyecek ve kayıt süresi kesinlikle uzatılmayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.