1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Berberlerde randevu sistemi
Berberlerde randevu sistemi

Berberlerde randevu sistemi

Ramazan Bayramı nedeni ile yoğunluk yaşayan berberler randevulu sisteme geçti.

A+A-

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla vatandaşları alış veriş telaşı sararken, bayramı yoğun geçiren esnaf gurupları arasında başı çeken berberleri ise müşterilerini diğer berberlere kaptırmama ve bayrama yetiştirme telaşı aldı.

Berberlerde, bayram için tıraş olmak isteyenlerin çokluğu nedeniyle, müşterilerini rakiplerine kaptırmamak ve bayrama yetiştirmek üzere yeni yöntemler üretiyor.

Yoğunluk yaşayan berberler müşterilerine randevu sırası vererek müşterinin verilen zamanda berbere gelmesini veya telefonla çağrı bırakarak berbere gelmesini sağlıyorlar.

Bayramlarda her zaman yoğunluk yaşadıklarını söyleyen berber Abdullah Özçalış, yaşanan yoğunluğun kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Yıllardır berberlik yaptığını ifade eden berber Özçalış, bayram öncesi normal günlerden birkaç kat daha fazla kişinin tıraş olmak için geldiğini kaydetti.

Müşterilerini bekletmemek için randevu sistemini başlattıklarını anlatan berber Özçalış, “Müşterilerimiz tıraş olmadan önce müsait olduğu saati bize telefon ederek bildiriyor. Bize verilen saat geldiğinde müşterimizi telefon ile çağırıyoruz. Böylece müşterilerimizin zamanını da harcamamış oluyor.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.