1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan’dan Esnaf Ziyareti
Başkan’dan Esnaf Ziyareti

Başkan’dan Esnaf Ziyareti

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, esnafı ziyaret etti.

A+A-

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Belediye Başkan Yardımcısı Cihangir Umurberk ve zabıtalar ile birlikte kaldırım çalışmalarının başlamasına kısa bir süre kala esnafı gezerek özellikle kaldırımları işgal eden esnafları kendilerine yardımcı olmaları konusunda uyardı.

 

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, esnafı tek tek ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Bozkuş, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra kaldırımların yapılacağını söyledi.

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, "Kaldırımların yayalar için yapılıyor. Ama ilimizde genelde esnaflarımız kaldırımları işgal ediyor. Yayalarımız caddelerden geçmek zorunda kalıyor. Esnaflarımızı geziyoruz. Kaldırımların yapılacağı ve kaldırımlar çalışmaları tamamlandıktan sonra bu tür şeylere izin vermeyeceğimizi anlatıyorum. Şehircilik anlamında güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi şehrin muhtelif yerlerinde alt yapı çalışmaları devam ediyor. Alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgeler hemen peşinden asfaltlanacak. Kars'ı çağdaş yaşanılabilir bir şehir yapacağız. Bu çalışmalarımıza Karslılarında destek olmasını bekliyorum" dedi.

 

BAŞKANIN VATANDAŞLAR İLE ÇAY KEYFİ

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, vatandaşlar ile birlikte közde çay içerek sohbet etti.

Kasaplar mevkiinde bulunan közde çay ocakların bulunduğu yerde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, közde demlenen çaydan yudumlarken, vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u karşısında gören vatandaşlar ile Başkan Bozkuş arasında koyu bir sohbet başladı. Son zamanlarda akmayan suları dile getiren vatandaşlar Başkan Bozkuş'tan sularının ne zaman akacağını sordu. Vatandaşlara açık yüreklilikle cevap veren Başkan Bozkuş, çalışmalar yaptıklarını, bundan dolayı zaman zaman bu tür aksaklıkların meydana geldiğini ve kısa sürede vatandaşların sularının tekrar akacağını ifade etti.

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un esnafları dolaşmasına vatandaşlarda eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.