1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BASF Ürünlerini Tanıttı
BASF Ürünlerini Tanıttı

BASF Ürünlerini Tanıttı

Kars’ta Yapı Kimyasalları Sanayi A.Ş. (BASF) Yatılım Sistemleri üzerine bilgilendirme ve ürün tanıtım toplantısı yaptı.

A+A-

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu’nda Kadir Işık öncülüğündeki toplantıda; BASF hakkında bilgi verildi. Işık, “Yalıtım malzemelerinde bir dünya devi olan ve sektörde129 yıllık deneyime sahip olan firma, 1865 yılında Ludwigshafen’da kuruldu. Dünya geneline 97 bin çalışanıyla hizmet veriyor.” dedi. 

 

Firma yetkilileri, tarafından firmanın kuruluş aşamalarının yanısıra seramik yapıştırıcıları, seramik derz dolguları, su yalıtım sistemleri, ısı yalıtım sistemleri, beton katkı sistemleri, yer altı yapı kimyasalları ve ekipmanlar hakkında bilgiler verildi.

 

Kars’ta inşaat sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri ve inşaat mühendisleri de BASF tarafından yalıtım sistemleri üzerine düzenlenen bilgilendirme programına emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Toplantıya; BASF Ürün Tanıtım Müdürü Alp Bahtoğlu, Ankara Bölge Müdürlüğü Satış Temsilcisi Ömer Yüksel, Doğu Anadolu Ana Dağıtım Sorumlusu Ahmet Demirci, Kars’ta inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat firmalarının yetkilileri ve inşaat mühendisleri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.