1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bacalı’ya Ziyaret
Bacalı’ya Ziyaret

Bacalı’ya Ziyaret

Digor Kaymakamı Serkan Şeker daire amirleriyle birlikte Bacalı Köyü yaylasına gitti. Bacalı Köyü yaylasında Kaymakam Şeker’i köylüler karşıladı.

A+A-

Köylülerle birlikte yaylayı gezen Kaymakam Şeker, köylülerin sorunlarını dinledi. Yaylada çadırları tek tek gezen kaymakam şeker köylü kadınlar bir süre konuştu.

 

Digor Kaymakamı Serkan Şeker, devlet olarak vatandaşların yanında oldukları söyledi.

 

Kaymakam Serkan Şeker; “devlet olarak vatandaşlarımızın yanındayız. Köylerimizde bir çok çalışmlar yaptık. Bunlardan en önemlisi içmesu çalışmaları, şimdiye kadar hemen hemen bütün köylerimizde sondaj yoluyla içmesuyu verdik. Susuz köyümüz kalmadı. Kaymakamlık olarak bütün imkanlarımız seferber etmişiz. Köylü vatandaşlarımızdan tek isteğimiz her türlü sorunlarında bizlere gelsinler. Biz devlet olarak onların yanındayız. Yeter ki bizlere gelsinler” dedi.

 

KAYMAKAMA ÇOCUKLARIN İLGİSİ

 

Digor kaymakamı Serkan Şeker, Bacalı köyü yaylasında yaşlı kadınların yanlarına giderek her hangi bir sıkıntıları olup olmadığını sordu. Yaşlı kadınlarla kaymakam arasında koyu sohbet başladı. Bacalı köyü yaylasındaki kadınlar, “kaymakama Allah sizi başımızdan eksik etmesin” “devletimiz sağ olsun, başka isteğimiz yok” dediler.

 

Digor Kaymakamı Serkan Şeker, her zaman ki gibi çocukları unutmadı. Kaymakam Şeker yanında getirdiği çikolata, top, flüt ve bebekleri çocukları verdi. Çocukların sevgi seliyle karşılaşan kaymakam daha sonra beraberindekilerle birlikte yayladan ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.