1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti, Kars’ta da ‘Haydi Bismillah” Dedi
Ak Parti, Kars’ta da ‘Haydi Bismillah” Dedi

Ak Parti, Kars’ta da ‘Haydi Bismillah” Dedi

AK Parti Kars İl Başkanlığı, düzenlendiği aday tanıtım toplantısıyla ‘Haydi Bismillah’ sloganı ile seçim startı verdi.

A+A-

Dün AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen il il aday tanıtım toplantısının ardından, AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel, Kars’a gelerek 1 Kasım’da yapılacak olan yenilenen genel seçimler için çalışmalara başladı.

AK Parti adayları, beraberinde İl Başkanı Adem Çalkın, Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner ve Gençlik Kolları Başkanı Tolga Reis, hava yolu ile Kars’a geldi. Adaylar burada kalabalık bir partili gurup tarafından karşılandıktan sonra şehir turu atarak Ebul Hasan Harakani Hazretlerinin Evliya Camii bahçesinde bulunan türbesini ziyaret etti. Arslan, Beyribey ve Öger, Harakani Hazretleri’nin manevi huzurunda dua ettikten sonra partilerinin il başkanlığı tarafından DSİ Sosyal Tesislerinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Adaylar burada da kalabalık bir partili gurup tarafından coşkuyla karşılandılar. Alkışlarla salona alınan adaylar, sahneye çıkarak teşkilat mensupları ile birlikte birlik ve beraberlik fotoğrafı çektirdiler.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan tanıtım toplantısında milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Ögel’in kısa öz geçmişleri okunduktan sonra sahneye davet edildiler. Adaylar daha sonra salonu dolduran partilere ve basın aracılığıyla Kars kamuoyuna seslindiler.

ÇALKIN: “İSTİKLAL VE İSTİKBALİMİZ İÇİN VERECEĞİMİZ KARARIN ARİFESİNDEYİZ”

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, açılışta yaptığı konuşmada, 1 Kasım’da yapılacak seçimleri işaret ederek istiklal ve istikbalimiz için verecek kararın arifesinde olunduğunu söyledi.

AK Parti’nin 14 yılın her gününü büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı haklı bir mücadele verdiğini de belirten Çalkın: “14 yıl içerisinde kritik yıllar, kritik günler, kritik zamanlar geçirdik. Bu kritik eksikler her biri sağduyuyla, tecrübe ve birikimle, sağlam prensiplerle ve milletimizin desteği ile aşıldı. Geçtiğimiz yıllarda demokrasi, özgüven ve kalkınmada atılan dev adımlar ülkemizin kazanımlarına eklendi. Hedefimiz, anayasamızın hükümleri çerçevesinde gittiğimiz 1 Kasım seçimlerinde ülkemize yeniden tek başına iktidar olma imkanı sağlamaktır. Milletimizin gelecek ümidini yeşertecek hedeflerimize güçlü adımlarla ulaşmamızı sağlayacaktır.

UÇUM, YURDAKOŞ VE ERDOĞDU’YA TEŞEKKÜR ETTİ

3 milletvekili adaylarımıza çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dilerken, 7 Haziran seçimlerinde büyük emek sarf eden seçilmiş milletvekilimiz Mehmet Uçum’a ve İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş’a ve aramızda bulunan Ensar Erdoğdu’ya ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu kutlu davaya katkı sunan her bir nefere minnet ve saygılarımı sunuyorum. Ak Parti teşkilatı ile güçlü ve kararlıyız. Tüm teşkilatlarıma birlikte her biri değerli, kıymetli milletvekili adaylarımıza başarılar diler haydi Bismillah  diyerek durmak yok yola devam diyoruz. Hedefimiz anayasamızın hükümleri çerçevesinde gittiğimiz 1 Kasım seçimlerine ülkemize yeniden tek başına iktidar olma imkanı sağlamaktır. Milletimizin gelecek ümidini yeşertecek hedeflerimize güçlü adımlarla ulaşmamızı sağlayacaktır. Yeniden Ak Partinin tek başına iktidarı için hep birlikte hem de ilk günkü aşk ve heyecanla haydi Bismillah diyorum. Şimdi işe koyulma günüdür. Günümüz, yolumuz, yolculuğumuz hepimize ve Kars’ımız için hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.

SUAT ÖGEL: AK PARTİ’YLE YENİ TÜRKİYE’YE DOĞRU…

AK Parti Kars Milletvekili Adayı Suat Ögel, Devlet Su İşlerinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada AK Parti’nin eski gücünü yeniden kazanacağını ve ülkede istikrarın bu şekilde yeniden AK kadrolarla sağlanacağını söyledi.

Kars’ın başarılı ve genç işadamı Suat Ögel, Milletvekili adayı sıfatıyla yaptığı ilk kürsü konuşmasında birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi. Bundan önceki süreçlerde aday ayı olarak AK Parti’nin her zaman yanında olduklarını hatırlatan Ögel, “Bu partinin bir dava meselesi olduğunun farkında ve bilincinde olduk. Daha önce yeni anayasa diyorduk, çözüm süreci diyordum ama bu saatten sonra en büyük sıkıntımız; ülkemizin birlik ve beraberliği ve kardeşliğidir. Ülkemizin içerisinde bulunduğu kritik eşik, bizim öncelikli meselemiz olmalıdır. Kars’ımızın şu an içerisinde bulunduğu durum ve kaybettiğimiz imajı düzeltmek zorundayız. İnşallah hep birlikte, el ele vererek Kars’ımızın sıkıntılarına çözüm üretmeye gayret etmek zorundayız. Gün bugündür. Yani en son noktaya kadar gayret edeceğiz, mücadele edeceğiz, ilimizi ve ülkemizi muassır medeniyetler seviyesine çıkartacağız.” diye konuştu.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Ögel şunları söyledi:

“AK Parti’mizin 13 yıl boyunca ülkemize kazandırmış olduğu kazanımlar saymakla bitmez. Sağlıkta, ulaşımda, şehirleşmede ciddi kazanımlar elde edilmiştir. Bu saatten sonra yapmamız gereken 13 yılda elde etmiş olduğumuz kazanımlar dışında 100 yıldır ülkemize hizmet etmiş olan iktidarların da kazanımlarına sahip çıkma adına her zaman olduğu gibi bugün de AK Parti’mize desteklerinizi bekliyoruz, mücadelemize ortak olmanızı istiyoruz, gayretlerinizi bekliyoruz. Yürünecek yolumuz var, söylenecek sözümüz var. Hep beraber yürüyelim; haydi BİSMİLLAH. Hepinize teşekkür ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.