1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti Kars Milletvekili Adayı Adem Çalkın : Kazanan Karsımız, Kazanan Ak Partimiz olacaktır
Ak Parti Kars Milletvekili Adayı Adem Çalkın : Kazanan Karsımız, Kazanan Ak Partimiz olacaktır

Ak Parti Kars Milletvekili Adayı Adem Çalkın : Kazanan Karsımız, Kazanan Ak Partimiz olacaktır

Ak Parti Kars Milletvekili Adayı Adem Çalkın'dan Kars halkına mesaj var...

A+A-

Kıymetli Karslı Hemşehrilerim,

14 Mayıs 2023'te yapılacak genel ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiyemizin güçlü ideallerine ve istikametine asırlık hedeflerine ulaşması çok büyük bir önem arz etmektedir.

Türkiye Yüzyılımızın ve de Karsımız özelinde Ak Partimizin hizmetlerinin devamına sizlerin desteğiyle bir kez daha gür ve güçlü bir şekilde verileceğine olan inancım tamdır.

Batı ve aparatlarının aramıza nifak sokmasına algı yaparak kamuoyu oluşturmalarına asla izin vermeyeceğiz.

Demokrasi dışı yöntemlerle zihinleri bulandırmalarına ; amacı Ak Partimizi ve Türkiyemizi hedef alarak asılsız ve mesnetsiz iddialara ; hizmetlerimizi akamete uğratacak her türlü spekülasyonlara karşı dik duruşumuzu muhafaza edeceğiz.

Kars ve Kars’a hizmet bizim için bir sevdadır.

İl başkanlığı yaptığım dönemde hiçbir ayrım gözetmeden herkes ve herkesimin; makul , meşru taleplerini yerine getirmek için azami gayret sarfettiğim Kıymetli Karslı hemşehrilerimin de malumudur. Kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimizi öncelemek her zaman temel şiarım oldu.

Sizlerin desteğiyle inşallah bundan sonraki süreçte de aynı duygu ve düşünceyle hareket edeceğimden hiçkimsenin şüphesi olmasın.

Seçim öncesi, süreci ve sonrasında da kardeşliğimizden daha kıymetli bir şey yoktur. Seçim sonrasında da iradenizin tecellisi demokrasimizin ve bizlerin baş tacı olduğu seçime girecek bütün partilerce de bilinmelidir.

Ak Parti olarak kuruluşumuzdan beri bu doğrultuda hareket ettik.

Sükunet ve sühuletle ve de demokrasi şöleniyle Allah’ın izniyle pazar günkü seçimi, Karsımıza her zamanki gibi yakışan olgunlukla ve vakarla tamamlayacağız. Kazanan Karsımız olacaktır. Kazanan Ak Partimiz olacaktır inşallah.

Doğup büyüdüğümüz ve tüm zorluklarını ve güzelliklerini yıllardır  hep birlikte yaşadığımız, şehrin güzel ve vefakar insanları; yeniden inşa edilecek olan Türkiye Yüzyılında  Kars ve bölgeye daha büyük hizmetler için sizden destek bekliyorum

Bu duygu ve düşüncelerle yapılacak olan seçimin ülkemize , milletimize ve de Karsımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor hepinize saygı ve selamlarımı iletiyorum.

Adem Çalkın

Ak Parti Kars Milletvekili Adayı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.