1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Genel Başkan Yavuz EGER’in Kars'ta Seçimlere Katkı Sunması Takdirle Karşılandı
Genel Başkan Yavuz EGER’in Kars'ta Seçimlere Katkı Sunması Takdirle Karşılandı

Genel Başkan Yavuz EGER’in Kars'ta Seçimlere Katkı Sunması Takdirle Karşılandı

Yavuz EGER, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezleri, Muhtarlar ve hemşehrilerimiz ile bir araya geldi.

A+A-

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı, Serhatlılar Birliği Genel Başkanı, Dünya Karapapak Türkleri Birliği Genel Başkan Yardımcısı, Emekli Bankacı ve İş İnsanı Yavuz EGER’in Kars’a gelerek seçim çalışmalarına katkıda bulunması takdirle karşılandı.

Toplumun her kesiminde sevilen ve sayılan, Ankara’da bölgemizin güçlü sesi olan, Dünya Karapapak Türkleri Birliği için çalışan Yavuz EGER’in Kars’taki birleştirici gücü, AK Parti’de safları sıklaştırdı.

Kars’ın yedi ilçesi ve bir beldesinde kapı kapı gezerek seçim çalışmalarına katkı sunan Yavuz EGER’in şehir merkezinde gerçekleştirmiş olduğu geniş ve seçkin katılımlı toplantıda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Milletvekillerine destek olmaları hususunda yapmış olduğu istişareleri paylaşan Yavuz EGER, toplantılar mutluluğumuzu artırmış, Ak Parti’nin gücüne güç katmıştır, dedi.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Genel Seçimi için Kars’a gelerek, Adalet ve Kalkınma Partisi Kars Milletvekili Adayları Adem Çalkın, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Serkant Aykul ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy isteyerek büyük katkılar sunan Yavuz EGER, Kars’tan ayrılarak Ankara’ya döndü.

hhh-003.jpgvvv-012.jpg

a111-009.jpgaa2222.jpgaa3333.jpg    

a444-004.jpgattt.jpgaaaqq.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.