1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 78 yaşındaki nine tekerlekli sandalyeyle torununu izledi
78 yaşındaki nine tekerlekli sandalyeyle torununu izledi

78 yaşındaki nine tekerlekli sandalyeyle torununu izledi

Kars’ta 78 yaşındaki İnci Güngör, 21 torunundan 19’uncusu olan Efe’nin boks maçını tekerlekli sandalye ile izledi. Karşılaşmayı kazanan torunu Efe, mutluluğunu ninesinin elini öperek kutlarken, Güngör nine ise gözyaşlarına hakim olmadı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Boks Federasyonu işbirliğiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Boks Dostluk Müsabakası düzenlendi. İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayında İbrahim Ethem Güngör Baş Hakemliğinde gerçekleşen müsabakaya Kars’tan 36, Iğdır’dan 28, Ağrı’dan 17 ve Van’dan 5 olmak üzere toplam 82 sporcu katıldı.

11-12 yaş alt minikler, 13-14 yaş üst minikler, 15-16 yaş yıldız ve 17-18 yaş gençler kategorisinde düzenlenen müsabakalarda kadın ve erkek sporcular dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.

Büyük çekişmenin yaşandığı müsabakalarda kazanan dostluk olurken, 78 yaşındaki İnci Güngör ise oğlu Evren Güngör ile birlikte 14 yaşındaki torunu Efe Güngör’ün maçını tekerlekli sandalye ile izlemeye geldi.

Üst minik erkekler kategorisinde kırmızı köşede ringe çıkan Efe, rakibini mağlup etti. Sevincini ninesinin yanına gelerek elini öperek kutlayan Efe, “Allah çalışan herkese nasip etsin, çalışmadan hiçbir şey olmuyor. Herkese bol çalışmalar diliyorum.” dedi.

Torununun kazanmasına duygulanarak gözyaşlarına hakim olamayan İnci Güngör ise, çok sevindiğini evde de kendisiyle ilgilendiğini söyleyerek, “Kendisi beni çok sever, inşallah diğer maçlarına da gideceğim. Allah devamını getirsin, Allah hayırlı fırsat versin.” ifadesini kullandı.

Düzenlenen yarışmalar hakkında açıklama yapan Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ömer Saltık, “Ağrı, Iğdır, Kars ve Van’dan 82 sporcunun katılımıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na binaen 4’lü dostluk turnuvası düzenledik. Çok güzel müsabakalar oluyor, sporcularımızı dinç tutmak ve daha büyük şampiyonalara hazırlamak için 4’lü bir turnuva düzenledik, maçlar da devam ediyor.” diye konuştu.

78-yasindaki-nine-tekerlekli-sandalyeyle-torununu-izledi-5.jpg78-yasindaki-nine-tekerlekli-sandalyeyle-torununu-izledi-6.jpg78-yasindaki-nine-tekerlekli-sandalyeyle-torununu-izledi-7.jpg78-yasindaki-nine-tekerlekli-sandalyeyle-torununu-izledi-9.jpg78-yasindaki-nine-tekerlekli-sandalyeyle-torununu-izledi-10.jpg78-yasindaki-nine-tekerlekli-sandalyeyle-torununu-izledi-8-001.jpg78-yasindaki-nine-tekerlekli-sandalyeyle-torununu-izledi-1.jpg78-yasindaki-nine-tekerlekli-sandalyeyle-torununu-izledi-2.jpg78-yasindaki-nine-tekerlekli-sandalyeyle-torununu-izledi-3.jpg78-yasindaki-nine-tekerlekli-sandalyeyle-torununu-izledi-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.