1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Acı bir kaza…
Acı bir kaza…

Acı bir kaza…

Gümüşhane Kaş Beldesi Belediye Başkanı Salih İlhan'ın amcasının çocukları Nabi İlhan ve Lokman İlhan ile iş arkadaşları Halil Tarhan, Kars’tan İstanbul’a giderken Erzincan - Sivas karayolunda kaza geçirerek hayatlarını kaybettiler.

A+A-

Kaza dün akşam saat 18.30 sıralarında Erzincan- Sivas karayolunun 42'nci kilometresindeki Cehennem Deresi mevkisinde meydan geldi.

 

Kayseri'den İran'a giden Tuncay Güden yönetimindeki 38 RP 019 plakalı TIR, sürücünün kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Nabi İlhan yönetimindeki 34 LJ 030 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü 48 yaşındaki Nabi İlhan ile yanında bulunan Halil Tarhan olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 41 yaşındaki Lokman İlhan kaldırıldığı Erzincan Devlet Hastanesi'nde, TIR sürücüsü 48 yaşındaki Tuncay Güden ise Refahiye Devlet Hastanesi'nde can verdi.

 

Kazada hayatını kaybeden 4 çocuk babası Nabi İlhan, kardeşi 4 çocuk babası Lokman İlhan ve 2 çocuk babası Halil Tarhan için bugün Kelkit'e bağlı Kaş Beldesi Merkez Camisi'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı.

 

Cenaze namazına Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Milletvekilleri Yahya Doğan ve Kemalettin Aydın, Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanlarıyla yaklaşık bin kişilik vatandaş topluluğu katıldı.

 

Kaş Beldesi Belediye Başkanı Salih İlhan'ın amcasının çocukları olduğu öğrenilen Nabi İlhan ve Lokman İlhan ile iş arkadaşları Halil Tarhan'ın cenazeleri namazın ardından belediye mezarlığında toprağa verildi.

 

Nabi ve Lokman İlhan ile Halil Tarhan'ın İstanbul'da havalandırma işleri yapan bir şirketleri bulunduğu, Kars'ta aldıkları bir işi tamamladıktan sonra İstanbul'a döndükleri öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.