1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Tolgahan Reis Başkan Seçildi
Tolgahan Reis Başkan Seçildi

Tolgahan Reis Başkan Seçildi

Ak Parti Kars Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde Tolgahan Reis, başkanlığa seçildi.

A+A-

Ak Parti Kars Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi, Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapıldı.

Yoğun katılımın olduğu kongreye; Sağlık Bakanı Recep Aktağ, Ak Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen, Gençlik Kolları Başkanı Ağca Baştimar, partililer ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, Sağlık Bakanı Recep Aktağ ve İl Başkanı Ensar Erdoğdu, kongrenin ; ülkemize ve Karsımıza  hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti Kars Gençlik Kolları Başkanı Ağca Baştimar ise aday olmadığını ifade ederek, başkanlık döneminde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Ak Parti Kars Gençlik Kolları Başkanlığı’na Tolgahan Reis, Levent Turan ve Serkan Demiral aday olurken, Levent Turan Serkan Demiral’dan taraf olarak adaylıktan çekildi.

İki adayın yarıştığı kongrede seçimlerin galibi 139 oyla Tolgahan Reis oldu. Serkan Demiral ise 48 oy aldı.

Ak Parti Kars Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis, seçimlerin ardından kürsüye gelerek, kendisine oy veren veya vermeyen bütün delegelere teşekkür etti.

Başkan Tolgahan Reis, bugün bu heyecan dolu salonda, huzur, barış ve güven ortamında gençlik kolları il kongremizi gerçekleştiriyoruz. Kongremizin partimize, ülkemize, gençliğimize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum, dedi.

Tolgahan Reis sözlerini şöyle sürdürdü: Hamdolsun ki kongremiz; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızla perçinleştirdiğimiz bir süreçte yapılmaktadır. Bundan dolayı mutluyuz, onurluyuz ve gururluyuz.

Bu süreçte topyekün teşkilat olarak bizlere bu onuru yaşatan Türkiye’nin mimarı sayın Başbakanımıza, bütün büyüklerimize ve siz değerli yol arkadaşlarıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Genel Merkezimizin adaylığımız konusunda göstermiş olduğu teveccüh ve takdirlerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

ALDIĞIMIZ BAYRAĞI, YUKARIYA, DAHA YUKARILARA TAŞIMAK İÇİN BURADAYIZ

Huzur barış ve güven diyorum; çünkü bu üç önemli bileşen Ak Partimizin çatısını oluşturmuş, bizler de bu çatı altında hizmet etmek için çalışan Ak Parti ailesinin birer bireyleriyiz. Bugün biz mevcut başkanımız ve çok kıymetli yönetiminden, kongremizin iradesini oluşturan delegelerimizin takdiri ile hizmet görevini devralıyoruz, aldığımız bu bayrağı, yukarıya, daha yukarılara taşımak için buradayız. Kendilerine partimize sunmuş oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 

EKİP RUHU İLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Bizler bireysellikten uzak, tam anlamıyla kurumsallaşmış, ekip ruhu ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bugün burada desteklerini Ak Gençlikten esirgemeyen ve bizleri yalnız bırakmayan Ak Parti dostlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başbakanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan gençlere ; “hedeflerinizi ve ideallerinizi yüksek tutun”  diyor : Bizler de Ak Parti Kars Gençlik Kolları Teşkilatı olarak hedeflerimizi yüksek tutarak partimize, ülkemize ve gençliğimize layık olacağız.

KARS’TA AK GENÇLİK BÜYÜMEYE DEVAM EDECEKTİR

En büyük hedefimiz ; Ak Parti’nin kurumsal kimliği altında gençlik kolları faaliyetlerinin örgütlü, etkin, verimli bir sonuca ulaşmasını ve gelişmesini sağlayarak, teşkilatlarımızla ve gençlerimizle başarılı bir etkileşim oluşturmaktır. Kars’ta Ak Gençlik büyümeye devam edecektir. Yeni yönetimimizle birlikte başta genel merkezimiz olmak üzere, il başkanımız ve teşkilatlarımızın emrinde, hem partimiz, hem ülkemiz ve hem de Karsımız için çalışmaktan yılmayacağımıza söz veriyoruz. Her şey Türkiye, her şey Kars için.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum