1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Güven Aydeyer Yeniden Aday
Güven Aydeyer Yeniden Aday

Güven Aydeyer Yeniden Aday

Milliyetçi Hareket Partisi Kars Merkez İlçe Başkanı Güven Aydeyer, yeniden başkanlığa adaylığını açıkladı.

A+A-

MHP Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi’nin partilerinin geleceği açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan Başkan Güven Aydeyer, gazetemize yapmış olduğu açıklamasında şunları belirtti :“ Bu kongre partimiz için son derece önemlidir. Şehrimizde her zaman potansiyel olan partimiz, son milletvekilliği seçimlerinde de küçümsenmeyecek bir oy almış, şehrimizin geleceğinde söz sahibi olma iddiasına devam etmiştir.

Son genel seçimlerde MHP’nin aldığı oyların çoğunluğu ilçe başkanı olduğum merkez ve köylerden alındığını hatırlarsak, yönetim kurulumuzla birlikte başarılı bir seçim geçirdiğimiz ortadadır.

Bu nedenle : Kendimi bildiğim yaştan bu yana, mensubu olduğum ülkücü hareket içerisinde, Ülkü Ocakları Başkanlığı gibi kutsal bir görevin ardından şahsıma tevdi edilen merkez ilçe başkanlığı görevini de aynı aşk ve kutsaliyetle yerine getirmenin rahatlığı ve huzuru içerisinde, aynı göreve yeniden talip olduğumu, bu kararı, yönetim kurulu arkadaşlarımla ve ülküdaşlarımla defalarca yaptığım istişareler sonucu aldığımı aziz hemşerilerime ve muhterem ülküdaşlarıma duyururum.

Siyaset yapma isteğimiz bir hırs değil. Kaybetmeyi alışkanlık haline getiren insanlar gibi, kendimizi tatmin için de siyaset yapmıyoruz. Hedefimiz, başarıyı daha ilerilere götürmektir. Bunu yapacak Ülkücü haz ve inanç içinde büyüdüğüm Ülkü Ocaklarında bana fazlası ile verilmişti.

Demokrasinin sınırları içerisinde, delege oyları ile yeniden seçilirsem, partimize olan sadakatim ve başarı hırsım katlanarak devam edecektir. Ülkücü camiaya ve aziz hemşerilerime saygılarımla duyururum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.