1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 23 Nisan Heyecanı
23 Nisan Heyecanı

23 Nisan Heyecanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken, günler öncesinden hissedilen bayram heyecanı, okullardaki faaliyet hazırlıklarıyla daha da yoğun yaşanmaya başladı.

A+A-

Her yıl, 23 Nisan heyecan ve sevincini okul içerisindeki faaliyetlerle daha bir görkemli yaşayan 30 Ekim Anaokulu, bu özel heyecanı doyasıya yaşamaya başladı.

Önce ki yıllardan farklı olarak sınıf sınıf ayrılarak farklı günlerde yapılması planlanan 30 Ekim Anaokulu 23 Nisan faaliyet programı, hemen her gün özel bir etkinlikle konuklara eğlenceli saatler yaşatıyor.

Önceki yıllarda yapılan programlarda, aşırı yoğunlukta izlenen etkinliklerin çocuklar tarafından zor ve sıkıcı olması nedeniyle bu yıl sınıf sınıf yapılmasının hem çocuklar hem de konuklar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtildi.

Okul Müdiresi Gülden Atbaş Demirel, öğrenci ve veli memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini söyleyerek “Her şey eğitim adınadır. Okul öncesi, eğitimin altyapısını oluşturduğundan, sağlam bir gelecek adına sağlam bir temel bizim en büyük amacımızdır.”diye konuştu.

“7 ÇOK GEÇ”

6 yaş öğretmeni Canan Uçungan ve 4 yaş öğretmeni Zeynep Dayfun da yaptıkları etkinliklerle göz doldurdular.

Minikler, 6 yaşla başlayan eğitim hayatının 5 yaşa inmesinin okul öncesi eğitim adına güzel bir adım olduğunu her fırsatta belirten ve 4 yaşa da eğitim aldırmanın ileriki yaşlar adına oldukça faydalı olacağına dikkat çeken AÇEV’in de vurguladığı “7 Çok Geç” sloganını becerileriyle ispatladılar.

Okul öncesi çocukları, parmak ısırtan gösterileriyle izleyenleri adeta büyülediler. Şiirler, şarkılar, dans, folklör ve kısa piyes gösterileriyle konuklara oldukça güzel dakikalar yaşatan 30 Ekim öğrenci ve öğretmenleri yarın ve diğer günlerde de diğer sınıfların etkinlikleriyle konukların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler