1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. 2012 Turizmde Altın Yıl Olacak
2012 Turizmde Altın Yıl Olacak

2012 Turizmde Altın Yıl Olacak

Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Başkanı ve Kars Otel Müdürü Halit Özer, 2012 yılının turizm açısından Kars’ın altın yılı olacağını söyledi.

A+A-

Özer, “2011 yılı başlangıcında söylediğimiz gibi 2011 yılında turizm canlılık kazanacaktır. Bu canlılık her geçen yıl daha da artacaktır. İstatistikler bunları doğruladı. 2011 yılı gayet başarılı ve olumlu geçiyor.” dedi.

Yıl sonuna kadar da bu ilgi ve alakanın ikiye katlayacağını da belirten Özer, “Bu yıldan itibaren gerek rezervasyonlarımızda, gerekse yerli ve yabancı turistlerin ilgi ve alakasından dolayı 2012 yılını da çok başarılı geçireceğimizi görebiliyoruz. Tabi ki ilimizde 2012 yılında daha da verimli geçmesinde, ülkemizin de sorunsuz ve huzurlu olmasının da çokça rolü olacaktır. Başta da dediğimiz gibi; ilimizde Turizm sadece sektörde çalışanların işi değil tüm Kars halkının işidir. Bu nedenle de gelen yerli ve yabancı turistlerimizden aldığımız olumlu yorumlar da bizleri oldukça mutlu ediyor. Ne kadar ilgi ve doğruluk o kadar kazanç demektir. Bu nedenle ilimize gelen yerli ve yabancı turistlere gerekli ilgi ve alakayı gösteren doğruluk ve dürüstlükle yaklaşan tüm Kars halkına, esnafına bakkalına, marketine, taksicisine, peynircisine, lokantacısına, kefecisine ve tüm herkese Teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Özer ayrıca, “İlimizin diyebilirim ki tek döngüsü ve kazancı Turizm sektörü olacak. Ancak ve ancak birlik ve beraberlikle büyüyebilir ve de kazanılabiliriz. Turizm sektöründe bir çok yatırımın yapılacağının da müjdesini veriyorum. Her zaman ve her gün işimize ilk günkü heyecanımızla devam edelim. İlgi, alaka, güler yüz ve doğruluk her sektörün kazancı ve getirisidir.” şeklinde konuştu.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.