1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 15 Proje İle Sözleşme İmzalandı
15 Proje İle Sözleşme İmzalandı

15 Proje İle Sözleşme İmzalandı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 15 Proje İle Sözleşme İmzalandı

A+A-

12. çağrı dönemi kapsamında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kars İl Koordinatörlüğüne proje başvurusunda bulunan ve projeleri onaylanan 10 yatırımcı ile Ağustos ayında sözleşme imzalamıştık. Bu çağrı dönemi içinde projeleri onaylanarak sözleşme imzalamaya hak kazanan 5 proje sahibi ile de İl Koordinatörlüğünde sözleşmeler imzalandı. 15 tane projeyi kapsayan bu çağrı dönemindeki projeler 12 tane süt üreten tarımsal işletme ve 3 tane et üreten tarımsal işletmeni içermektedir. 

İl Koordinatörü Yusuf Güder, sözleşme imzalanan 15 projenin uygun yatırım tutarı 26. 538.798,52 lira olduğunu, projeler sözleşmeye uygun şekilde gerçekleştirildiği takdirde 17.161.115,91 lirası Kurumumuz tarafından hibe olarak verileceğini söyledi.

IPARD Program kapsamında süt ve et üreten tesisler, süt ve et işleme tesisleri, kırsal turizm ve arıcılık gibi birçok farklı alanda yatırımcılara hibe desteği verilmeye devam edilmektedir. Projeler için başvuru şartları ve süreç hakkında bilgi almak isteyenler TKDK web sitesi (www.tkdk.gov.tr), TKDK telefon hattı 444 85 35 ve Kars İl Koordinatörlüğü yardım masasına başvurarak yüz yüze, e posta, faks veya resmi yazı aracılığıyla bilgi alabilirler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.