1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 2 kişi tutuklandı
2 kişi tutuklandı

2 kişi tutuklandı

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda bir araç içerisinde iki bidona saklanmış 2 kilo 22 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili iki kişi tutuklandı.

A+A-

KOM Şubesinin uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarda; 14 Ekim 2014 günü il merkezinde, 06………… plakalı bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada, kentte piyasaya sürülmek üzere getirilen, iki ayrı bidon içerisinde toplam 2 kilo 22 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili  E.B (1985-erkek) ve Ö.K (1991-erkek) isimli şahıslar hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan iki şüpheli, 15 Ekim 2014 günü sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak, Kars Kapalı Cezaevine teslim edildiler.

Emniyetten yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde her türlü uyuşturucu ve uyarı madde ticareti yapan şahıslarla mücadelemizin kararlılıkla sürdürüleceği ve vatandaşlarımızdan gelen bütün ihbarların titizlikle değerlendirildiği; Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.