1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yuva filmi izleyici ile buluştu 
Yuva filmi izleyici ile buluştu 

Yuva filmi izleyici ile buluştu 

Kars Sinema Topluluğu tarafından her Çarşamba unutulmaz filmlerin izlendiği Kars Şehir Sinemasında, bu hafta Yuva adlı film izleyici ile buluştu.

A+A-

Gül Adile DAKMAZ / KARS HAKİMİYET

Çarşamba günü saat 20.15’ te Kars Şehir Sinemasında gösterime giren Yuva adlı filme katılım yoğundu. Ayrıca Yuva filmi 119 dakika olup 2018 Dram kategorisinde yer almaktadır.

Yönetmen koltuğunda Emre Yeksan’ın oturduğu, başrollerini Kutay Sandıkçı, Eray Cezayirlioğlu, İmren Şengel ve Okan Bozkuş'un paylaştığı Yuva filmi Kars Şehir sinemasında filmin yönetmeni Emre Yeksan'ın katılımıyla gerçekleşti. Emre Yeksan imzası taşıyan film, doğayla bir bütün olabilme amacıyla şehirdeki hayatını, ailesini ve geçmişini terk etmiş bir adamın hikayesini anlatır. Filmin konusu ise şöyledir: İnsanlardan uzakta, doğada bir başına yaşayan Veysel'in (Kutay Sandıkçı) münzevi hayatı, yaşadığı bölgenin bir yatırımcı grubuna satılmasıyla son bulur. Bir süre sonra ise kardeşi Hasan gelerek oradan ayrılması için ikna çalışmalarına başlar. Yatırımcıların artan tehdidiyle birlikte karşı karşıya gelen iki kardeş, bu sırada adeta mucizevi olaylarla karşılaşacaktır. Ayrıca filmin çekimleri Kırklareli'ne bağlı İğneada'da tamamlandığı edinilen bilgiler arasındadır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.