1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yunus Kılıç’ı ağlatan teşekkür
Yunus Kılıç’ı ağlatan teşekkür

Yunus Kılıç’ı ağlatan teşekkür

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, teşekkür konuşması yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

A+A-

AK Parti’nin yeni Kars Milletvekilleri DLH eski Genel Müdürü Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ın Sarıkamış İlçesini ziyaret ederek, vatandaşlara seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.
AK Partinin Sarıkamış seçim bürosunda partililerle bir araya gelen milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’a, AK Parti 3. sıra Kars Milletvekili Adayı Av. Suat Doğan, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, İlçe Başkanı Mustafa Yurt ve partililer eşlik etti.
Kars’ın çiçeği burnunda vekilleri, seçim bürosunda çay içerek partililerle bir süre sohbet ettiler ardından da havanın yağışlı olmasına aldırmadan vekillerini karşılamaya gelen Sarıkamışlı seçmenlerine birer teşekkür konuşması yaptılar.
İlk konuşmayı AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Mustafa Yurt yaptı. Yurt, Necip Fazıl Kısakürek’in;
“Kırılırda bir gün bütün dişliler
Döner şanlı şanlı çarkımız bizim
Gökten bir el yaşlı gözleri siler
Şenlenir evimiz barkımız bizim
 
Yokuşlar kaybolur çıkarız düze
Kavuşuruz sonu gelmez gündüze
Sapan taşlarının yanında füze
Başka alemlerle farkımız bizim
 
Kurtulur dil, tarih, ahlak ve iman
Görürler nasılmış, neymiş kahraman
Yer ve gök su vermem dediği zaman
Sular her tarlayı arkımız bizim
 
Gideriz nur yolu izde gideriz
Taş bağırda, sular dizde gideriz
Bir gün akşam olur bizde gideriz
Kalır dudaklarda şarkımız bizim” şiirini okudu ve 12 Haziran genel seçimlerinde kendilerine destek veren tüm Sarıkamışlılara teşekkür etti.
AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu da havanın yağışlı olmasından dolayı sözlerini fazla uzatmayarak genel seçimlerde kendilerine destek veren Sarıkamışlılara teşekkür ederek, Kars’a çok önemli hizmetlerin yapılacağı sözünü verdi.
AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ise, “Sarıkamış Şehitler Diyarı. Sarıkamış bu ülkeye sahip çıkmış ecdadımızın diyarı. Sarıkamış bu günde sadece kendisine değil, Kars’a ve Türkiye’ye sahip çıkıyor. 2002 tarihinde olduğu gibi Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı’ndaki AK Partiyi ve onun ekiplerini sonuna kadar destekliyor. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum. Biz seçime giderken çok şey söyledik. Çalışırken çok şey söyledik. Sizlere çok şey anlatmaya çalıştık. Biliyoruz ki sizler bu anlamda bizleri kendi çocuğunuz olan Av. Suat Doğan’dan ayırmadınız. Bilesiniz ki Av. Suat Doğan’ı biz dün olduğu gibi bu günde, yarında kendimizden ayrı görmeyeceğiz. Zira biz istiyorduk ki 3 kişi olarak mecliste sizlere hizmet edelim. Ama bilesiniz ki her ne kadar koltuklarda 2 kişi oturacak sakta biz aynı üçlü olarak ve güçlü bir şekilde sizlere hizmet edeceğiz. Biz sadece Av. Suat Doğan’a değil tabii ki aday adayı olan birçok arkadaşımız vardı, Sarıkamışlı arkadaşımız vardı. Onlar da destek verdiler. Onlara da teşekkür ediyoruz. Ama bu işin finali bir Sarıkamışlıya, Sarıkamış’a gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Özellikle Av. Suat Doğan gibi bir değer yetiştirdiği için Sarıkamış’a çok teşekkür ediyoruz. Bilesiniz ki biz Av. Suat Doğan ile tanışmış olmaktan, onunla yol arkadaşlığı yapmış olmaktan, onunla kader birliği yapmış olmaktan, daha da önemlisi bu günden sonra kader birliği yapacak olmaktan ziyadesiyle memnunuz. Sizin adınıza kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Mustafa Yurt, Av. Suat Doğan’ı “Mecliste yemin ederken göreceksiniz” diyerek, mikrofonu Doğan’a uzattı. Bu arada mikrofonu alan milletvekili Arslan, “hepinizden özür diliyorum” diyerek, “biz seçim kampanyalarında genelde listedeki sıraya göre konuşuyorduk. Zannetmeyesiniz ki listenin üçüncü sırasında olduğu için şimdi Suat Doğan konuşuyor. Bilesiniz ki en son en ağırlıklılar konuşur” dedikten sonra sözü Av. Suat Doğan’a bıraktı.
Av.Suat Doğan ise, “Değerli vekil arkadaşlarım. Hep aday arkadaşlarım diyordum. Artık iki tane çok yakın milletvekili arkadaşım var. Değerli il başkanım, ilçe başkanım saygı değer Sarıkamışlılar ve dışarıdan gelen misafirler hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Biz bu halkın çocuğuyuz, elimizden gelen ve sizin isteklerinizi yerine getirmeye çaba göstereceğiz. Yapılan çalışmalar ve verilen emekler boşa gitmemiştir. Bizlere destek veren tüm Sarıkamışlılara teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 
Milletvekili Yunus Kılıç ise oldukça duygulu anlar yaşadı. Zaman zaman mendille gözyaşlarını silen Kılıç, kısa bir teşekkür konuşması yaptı ve Kars’a ve Karslılara layık olacaklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.