1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Yücel Kocaman'a Karslılar'dan Davet Var
Yücel Kocaman'a Karslılar'dan Davet Var

Yücel Kocaman'a Karslılar'dan Davet Var

Serhat şehrimiz Kars’ın yaşayan kültür hazineleri içerisinde önemli bir yeri olan, Doğuhan Tanıtım Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Kocaman, Ordu ilinin adeta “gönüllü kültür elçisi” oldu.

A+A-

Ordu Valiliği, Belediye Başkanlıkları, sivil toplum kuruluşları Ordu’nun gelişmesi ve kalkınması yolunda büyük çaba harcarken, tanınmış reklamcı Yücel Kocaman’ın fikirlerinden de ilham alıyor.

Ankara’da ikamet eden fakat zamanının ve enerjisinin büyük bir bölümünü Ordu iline harcayan Yücel Kocaman’a Karslı hemşehrilerimizden de bir çağrı geldi.

Kars’ın tanınmış, köklü, sevilen ve sayılan Kocaman Ailesi’ne mensup olan Yücel Kocaman, geçmiş dönemlerde Kars’ın kalkınması, gelişmesi ve tanıtımı için önemli projeler hazırlayıp hayata geçiriyordu. Ülke genelinde siyaseten elimizin çok güçlü olduğu bir dönemde Yücel Kocaman’ı dolu dolu projelerle Kars’a bekliyoruz, dediler.

Kars Valiliği, Kars Belediye Başkanlığı, Serhat Kalkınma Ajansı, sivil toplum kuruluşları, kültür ve turizm müdürlüğü başta olmak üzere Yücel Kocaman ile mutlaka fikir teatisi yapması gerektiğini belirten hemşehrilerimiz, Yücel Kocaman başta olmak üzere bütün ilim ve fikir adamlarını Kars’a davet ederek, Kars’ın yeniden bir kültür şehri olması için çaba harcamalıyız, dediler.

Yücel Kocaman'ın TV Programları :

https://www.youtube.com/watch?v=I5Myb9sxP5A&t=2s

https://www.youtube.com/watch?v=hiGFCrI0QVk   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.