1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yola atılan uyuşturucu jandarmanın gözünden kaçmadı
Yola atılan uyuşturucu jandarmanın gözünden kaçmadı

Yola atılan uyuşturucu jandarmanın gözünden kaçmadı

Sarıkamış’ta araçtan yola atılan uyuşturucu jandarmanın gözünden kaçmadı...

A+A-

Sarıkamış’ta jandarma ekiplerince yapılan yol güvenlik uygulamasından kaçan araçtan yere uyuşturucu atıldı. Araçtan yol kenarına atılan uyuşturucu jandarmanın gözünden kaçmadı.

Sarıkamış Jandarma karakol Komutanlığı’nca yapılan yol arama ve güvenlik uygulamaları sırasında durumundan şüphelenilen bir araç, durdurulmak istendi. Jandarmanın dur ihtarına uymayan ve içerisinde 3 kişinin bulunduğu araç kaçmaya başladı. Jandarmanın kovaladığı araçtan dışarıya bir cisim atıldı. Araçtan atılan cisim ekiplerce alınırken, jandarma ile kaçan aracın kovalamacısı Sarıkamış merkezde son buldu.

Jandarma ekiplerince durdurulan araçtan yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, araçta bulunan S.T., Y.T. ve M.T. gözaltına alındı. Jandarmadan kaçan ve kovalamaca sırasında dışarıya atılan cismim metanfetamin adlı uyuşturucu olduğu tespit edildi. Uyuşturucu madde muhafaza altına alınırken, olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişiden araç sürücüsü S.T. gözaltında tutulurken, 2 kişi serbest bırakıldı.

Öte yandan Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.