1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yıllık işletme cetvellerinizi güncelleyin!
Yıllık işletme cetvellerinizi güncelleyin!

Yıllık işletme cetvellerinizi güncelleyin!

Kars Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, şehirde faaliyet gösteren işletmelerin, yıllık işletme cetveli bildirimlerini yapmaları için uyarda bulundu.

A+A-

Konu ile ilgili olarak Kars Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada son bildirim yapma tarihinin 30 Nisan olduğu belirtildi.

İşletmelerin 5.252,00 TL olan idari Para Cezası ile karşılaşmamaları için 2022 yılı yıllık işletme cetveli bildirimini belirtilen tarihler arasında yapmaları gerektiği bildirildi.

Yapılan açıklamada “6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 5. Maddesi gereği Sanayi Sicil Belgesine Sahip olan Sanayi İşletmeler bir yıllık (2022) faaliyetleri ile ilgili yıllık işletme cetvellerini 01 Ocak-30 Nisan tarihlerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı https://sanayisicil.sanayi.gov.tr internet adresine girerek e-devlet üzerinden bildirmeleri gerekmektedir.

İşletmelerin 5.252,00 TL olan idari Para Cezası ile karşılaşmamaları için 2022 yılı yıllık işletme cetveli bildirimini belirtilen tarihler arasında https://sanayisicil.sanayi.gov.tr internet adresine girerek e-devlet üzerinden gerekli bilgileri doldurarak göndermeleri önem taşımaktadır.” Denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.