1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yılın En İyi Filmlerinden ‘Parazit’ Kars’ta ta
Yılın En İyi Filmlerinden ‘Parazit’ Kars’ta ta

Yılın En İyi Filmlerinden ‘Parazit’ Kars’ta ta

Kars Sinema Topluluğu’nun Çarşamba gösterimlerinde bu hafta Parazit filmi gösterilecek.

A+A-

Mayıs ayında düzenlenen ve dünyadaki önemli sinema festivalleri arasında gösterilen Cannes Film Festivalinde Altın Palmiye ödülü alan Parazit filmi hem de Türkiye'de vizyona girdiği hafta Kars’ta gösterilecek.

Cannes Film Festivalinde yarışan 20 film arasından jürinin oy birliği ile en iyi film ödülüne layık gördüğü Parazit, aynı zamanda Güney Kore’nin 2020 Oscar Aday filmi olarak da gösterildi.

Dönem dönem gösterdiği filmleri yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı katılımlı gösteren Kars Sinema Topluluğu bu kez yılın en güçlü filmleri arasında gösterilen Parazit’i, birçok dergide sinema üzerine yazılar yazmasının yanı sıra ulusal yayın yapan bir güncede de sinema eleştirileri yazan Kerem Akça’nın katılımı ile gösterecek. Gösterim sonrası Kerem Akça ile film okuması yapılacak.

Geçtiğimiz hafta Antalya’da düzenlenen 56. Altın Portakal Film Festivaline de katılan Kars Sinema Topluluğu her Çarşamba bağımsız sinemayı seyircileri ile buluşturuyor.

Kars Sinema Topluluğu her Çarşamba Kars Şehir Sinemasında tek seans olarak düzenlenen özel gösterimlere tüm sinemaseverleri davet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.