1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yılbaşı öncesinde kaçak içki ve sigara operasyonu
Yılbaşı öncesinde kaçak içki ve sigara operasyonu

Yılbaşı öncesinde kaçak içki ve sigara operasyonu

Kars polisinden yılbaşı öncesinde kaçak içki ve sigara operasyonu

A+A-

Kars’ta, yakalaşan yılbaşı öncesinde kente kaçak içki ve sigara sokmak isteyen bir kişi polisin kovalamacı sonucunda Ardahan Yolu’nda yakalandı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç faillerinin tespiti ve yakalanmalarına yönelik yürütülen çalışmalarda, kente bir araç ile çok sayıda Gümrük Kaçağı Alkol ve Sigara getirileceği bilgisi alındı.

Bunun üzerine harekete geçen KOM ekiplerince yapılan araştırmalar sonucu bahse konu araç tespit edildi. KOM ekipleri bir süre aracı il merkezinde takip etti, gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından araç Ardahan Yolu Otogar kavşağında durduruldu.

KOM ekiplerince durdurulan araçta yapılan aramada 54 adet gümrük kaçağı bandrole tabi ancak bandrolsüz içki ve 548 adet kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak içki ve sigaraları muhafaza altına alan polis, araç sürücüsü hakkında 5607 ‘Sayılı Kaçakçılık İle Mücadele Kanunu’ kanuna muhalefet suçundan yasal işlem başlattı. Olayla ilgili tahkikat ise devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.