1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yağmur ev yıktı
Yağmur ev yıktı

Yağmur ev yıktı

Kars’ın Sarıkamış ilçesi Belencik köyünde etkili olan aşırı yağış sonucu çöken evin altında kalan bir vatandaş, komşuları tarafından kurtarıldı.

A+A-

Sarıkamış’ta aniden bastıran yağışlı hava, hayatı olumsuz etkiledi. Belencik köyünde etkili olan yağışta, vatandaşlar toprak yapılı bacaları damlatmaması için naylon ve brandayla kapattı. İlkbahardaki şiddetli yağmurda tandır bacası yıkılan evini onarımdan geçiren Sezai Güner’in evinin bu kez mutfak bölümü yıkıldı.

 

Bacası yıkılan evde eşyalarını kurtarmak için giren Güner, üzerine yıkılan duvarın altında kaldı. Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan Güner, “Yağmurlardan dolayı ilkbaharda ilk önce tandır damı çöktü. İki kez hasar tespiti yapıldı. Yağmurda evi zarar gören birkaç kişiye para gönderildi ama bana gönderilmedi. Yağan yağmur sonrası mutfak olarak kullandığımız odanın bacası çöktü. İçerdeki eşyaları kurtarmaya çalışırken bu kez duvar yıkıldı. Komşuların yardımıyla yıkılan duvarın altından çıkabildim. Yetkililerin bu kez bana yardım etmesini istiyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.