1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Volkan Karslı Bulgaristan’da
Volkan Karslı Bulgaristan’da

Volkan Karslı Bulgaristan’da

Bulgaristan’ın Yambol şehrinde yapılan Avrupa Öğrenciler Boks Şampiyonası’na Kars’tan Volkan Karslı katıldı.

A+A-

2010 yılında 16-20 Yaş grubuna dahil gençler için düzenlenen ücretsiz Gençlik Doğa Kamplarının 2. dönemi, Bolu Aladağ’da yapılıyor. 28 Temmuz’da sona erecek olan kampa Kars’tan 10 kişilik kafile katıldı. 13-17 yaş grubuna dahil gençler için düzenlenen ücretsiz Gençlik Kamplarının 4. dönemi de Çanakkale Güzelyalı’da start aldı. Bu kampa da Kars’tan 10 kişilik kafile katıldı.

 

Kayak İl Spor Dalı Temsilcisinin belirlenmesi amacıyla İl Temsilcisi ataması yapılacağının da duyurulduğu açıklamada, “İl Temsilcisi olmak isteyen adayların 01 Ağustos 2010 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeler ile birlikte İl Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir. Gerekli Belgeler: Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Öğrenim Belgesi, İkametgah Belgesi ve Sporla ilgili bilgi ve belgeler.” denildi.

 

Ayrıca, çocuk ve gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirilmelerini sağlamak, içki, sigara ve tüm zararlı alışkanlıklardan korumak, vatanını ve milletini seven, ruh ve beden sağlığı yerinde olan, sportmen bir nesil yetiştirmek için 81 İl Merkezi ve ilçelerde her yıl uygulanan İl Spor Merkezleri bu yıl da devrede. 05-18 yaş gruplarındaki çocuk ve gençlerin katılacağı çeşitli branşlarda kurslara kayıtların devam ettiği vurgulandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.