1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vatan Partisi heyeti Kars'ta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti
Vatan Partisi heyeti Kars'ta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Vatan Partisi heyeti Kars'ta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Savaş Oruç, Vatan Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Tuncay Mutluer ve Vatan Partisi İl Yöneticisi Gazeteci Muharrem Yerli, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanlığını ziyaret etti.

A+A-

Vatan Partisi heyetini ziyarette Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen karşıladı.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Savaş Oruç, seçim çalışmaları kapsamında Kars’ta Belediye Başkan Adayı Tuncay Mutluer’e destek amaçlı çalışmalar sürdürdüklerini söyledi.

Kars halkı için iki yol olduğunu belirten Oruç, “Birincisi Kars’ı yeniden Türkiye’nin en güzel şehirlerinden bir tanesi yapmak. Birinci yol halk için hizmet. Belediyelerde rantların dolaştığı, ihalecilerin dolaştığı veya belediye başkanının mal varlığına mal varlığı kattığı bir yol değil. Hizmet için. Tuncay Mutluer hizmet için yolda yürüyen, omuz verdiğimiz, yardımcı olduğumuz, birikimi, zekasıyla, halkçı yönüyle. Eğer siz Kürt, Türk, Laz, Çerkez diye ayırmadan insana hizmet yapıyorsanız Kars’ı terk etmenize gerek olmaz, başınız dik durur. Diğer yol ise hepimizin bildiği, çıkarların çatıştığı, kendi kişisel servetlerine servet kattığı daha sonra ise Kars’ta oturmayı bile tercih etmeyip başka yerlerde oturmayı tercih eden bir yol var. Kars demek Türkiye demek. Türkiye’nin milli sorunlarını, Türkiye’nin vatanseverliğine, milliyetçiliğine de karşı dik duruşuyla bunuda göstermiştir” dedi.

“Belediyelerde PKK’nın tahakkümüne Kars halkı izin vermeyecektir” diyen Oruç, “Türk silahlı kuvvetlerimiz PKK’yı ezmektedir. Bazı partiler ise PKK’ya kol kanat germektedir. Burada da Türkiye’de ki durum gibi benzer. Tekrar mehmetçiğimizin ezdiği ezilen PKK kafasını kaldırıp nefes alma beyhude çabaları içindedir. Kars halkı doğru tercihi yapacaktır” diye konuştu.

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vatan Partisi heyetine teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.