1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali’den Burs Sözü
Vali’den Burs Sözü

Vali’den Burs Sözü

Vali Ahmet Kara, sel afetinin ardından incelemelerde bulunmak için gittiği Sarıkamış’ın İnkaya Köyü’nde kendisinden üniversite sınavını kazanan oğlu için burs isteyen Çakır Reşber’e destek sözü verdi.

A+A-

Kars’a 100, Sarıkamış’a 45 kilometre uzaklıktaki İnkaya köyünde geçtiğimiz gün etkili olan şiddetli yağmurun sele dönüşerek, dere yatağından taşması sonucu meydana gelen sel afetinin ardından İnkaya köyüne giderek incelemelerde bulunan Vali Kara, oğlunun üniversiteyi okuyabilmesi için burs isteyen babaya destek sözü verdi.

 

ÖSS sınavından iyi bir puan alarak dereceye giren oğlunu okutmak için maddi imkanının bulunmadığını söyleyen Çakır Reşber, oğlu Kubilay Reşber’i okuta bilmek için Vali Kara’dan burs istedi.

 

Babaya destek sözü veren Vali Kara, “Öncelikle oğlunun kaydını yaptır. Ardından makamıma gel hem de bir çayımızı içersin. Biz devlet olarak her zaman okuyan gençlerimizin yanındayız” dedi.

 

Vali Kara’nın destek sözünün ardından mutluluğu yüzünden okunan baba Çakır Reşber, “Allah devletimize zeval vermesin. Oğlumun üniversiteyi bitirmesini çok istiyorum.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.