1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali'den Akyakalılara Müjde
Validen Akyakalılara Müjde

Vali'den Akyakalılara Müjde

Kars Valisi Ahmet Kara,"Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü ile görüştük, en kısa zamanda hat yenilenerek yeniden sefere açılacaktır."

A+A-

Kars Valisi Ahmet Kara, Kars – Akyaka tren seferlerinin, hattın bozuk olması ve tehlikeye sebebiyet vermemesi için durdurulduğunu ifade ederek, Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü ile görüştük, en kısa zamanda hat yenilenerek yeniden sefere açılacaktır, dedi.

 

Akyakalı hemşerilerimizin sıkıntılarını yakından bildiğini, tren hattının yenilerek seferlere başlaması için yoğun bir girişimde bulunduklarını ifade eden Vali Kara, Akyaka – Sarıkamış arası bir hattında gündemde olduğunu söyledi.

 

Akyaka’ya trenle yardım kömürü gönderildiğini de doğrulayan Vali Kara şunları belirtti : Hattımız şuan kapalı fakat ; bu yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması gerekiyordu. Bu anlamda çok ciddi önlemler altında ve en azami süratte trenimiz Akyaka’ya kömürü boşaltıp geldi ; ama dediğim gibi çok ciddi önlemler altında ve en azami süratte. Bizim için insan hayatı her şeyden daha önemlidir. Allah korusun burada bile bile bir kaza olursa hepimiz çok üzülürüz. Akyaka – Kars arası her saat gidip gelen dolmuş ve minibüs hattımız var ; bu anlamda hemşerilerimizin de ulaşım noktasında bir sıkıntısı yok. Ebetteki tren önemli bir ulaşım aracı fakat ; Akyakalılar hiç merak etmesinler, biz konunun takipçisiyiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.