1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Türker Öksüz, 17 Martta Beyaz Tv EKOPAZAR programının konuğu
Vali Türker Öksüz, 17 Martta Beyaz Tv EKOPAZAR programının konuğu

Vali Türker Öksüz, 17 Martta Beyaz Tv EKOPAZAR programının konuğu

Ekovitrin Medya Grubunun hazırladığı, BEYAZ TV’de yayınlanan EKOPAZAR, bu hafta serhat şehri Kars’a götürüyor sizleri. 

A+A-

Cem DAŞDELEN

Anadolu’nun en eski yerleşim yerlerinden biri olan Kars, son dönemde güzel gelişmelere sahne oluyor. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kars’a Vali olarak atanan Türker Öksüz, şehrin çehresini değiştirecek çalışmalarıyla dikkat çekiyor. 
Vali Türker Öksüz ile gerçekleştirilen özel röportajı bu hafta Ekopazar’da izleyebilirsiniz. 
Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars şehirlerinin kendi potansiyellerini kullanarak kalkınmalarına öncülük etmek amacıyla faaliyet sürdüren Serhat Kalkınma Ajansının faaliyetlerine bu hafta ekopazar’da yer verildi. 
Bölgenin turizm değerlerini uluslararası arenaya taşımak için çalışmalar yürüten Serhat Kalkınma Ajansı, bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Sarıkamış kış oyunları festivalinin de önemli mimarlarından biri. 
EKOPAZAR’da bu hafta Türkiye’nin tek kış oyunları festivali olan “Sarıkamış kış oyunları festivali”  yeri alıyor. Bu yıl beşincisi düzenlenen festival, renkli görüntülere sahne oldu. Festivalden kameralara yansıyanlar bu hafta Ekopazar’da. 
Bu hafta, EKOPAZAR / 17 MART  2019  PAZAR günü  saat: 14:00’de  BEYAZ TV’de   CANLI YAYIN  www.beyaztv.com.tr  internet adresinden EKOPAZAR’ı  17  MART 2019   PAZAR günü  Saat : 14:00’de canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.