1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Öksüz ve Kars Milletvekilleri Karslılar için Ankara’da!
Vali Öksüz ve Kars Milletvekilleri Karslılar için Ankara’da!

Vali Öksüz ve Kars Milletvekilleri Karslılar için Ankara’da!

Kars Valisi Öksüz ve Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç’tan Ankara çıkarması.

A+A-

Volkan KARABAĞ

AK Parti Kars Milletvekili ve 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, AK Parti Kars Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof.Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Kars’taki yatırımlar için destek istediler.

Ankara’daki ziyaretleri kapsamında; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret eden Kars heyeti, Kars’ın yol, su, kanalizasyon gibi alt yapı projeleri ile arıtma, katı atık tesisi, kentsel dönüşüm projeleri ve ihtiyaç duyulan araç, gereç, teçhizat için Bakan Kurum ve diğer bürokratlardan destek istediler.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve diğer bürokratlar, Kars heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Anadolu’nun kadim şehirlerinden olan serhat şehir Kars’a yakışır hizmetler yapılabilmesi için devletin her türlü imkânının seferber edileceğini belirterek, ihtiyaç duyulan desteklerin kısa sürede Kars’a ulaştırılacağını söylediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.