1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Öksüz, duyarsız kalmadı, yaşlı kadının adeta hayatını kurtardı
Vali Öksüz, duyarsız kalmadı, yaşlı kadının adeta hayatını kurtardı

Vali Öksüz, duyarsız kalmadı, yaşlı kadının adeta hayatını kurtardı

Kars Belediyesi tarafından Evde Bakım Hizmeti alan 85 yaşındaki kadının, hizmetleri yetersiz kalınca, Kars Valisi Türker Öksüz duruma el koyarak, yaşlı kadının tabiri caizse hayatını kurtardı.

A+A-

Kars Belediyesi tarafından Evde Bakım Hizmeti kapsamında bakımı sağlanan ve evde tek başına yaşayan Nafize Tepe (85) adlı vatandaşımızın; yemek yapma ve öz bakımını tek başına karşılamakta zorlandığı, ara ara kız kardeşinin bakımını sağladığı fakat düzenli bir bakım sağlanamadığı, Kars Belediyesince sağlanan bu hizmetin yeterli gelmediği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bildirildi.

Kars Valisi Türker Öksüz’ün talimatıyla; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce durumu değerlendirilen Nafize Tepe'nin ikamet adresine gidilerek, yaşlının evde tek başına yaşadığı, evin soğuk ve kirli olduğu, yaşlının ihmal ve istismara açık olduğu tespit edildi.

Nafize Tepe'nin, sağlık kontrolleri yapılarak, durumuna uygun sosyal hizmet modeli belirlenene kadar acilen Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü ‘İlk Kabul Birimi’ne geçici kabulü yapıldı.

1-222.jpg2-215.jpg

da1b6500-c3e3-479a-9bc3-7786f69a8031.jpg

xxx.jpg

e721b47c-cff5-4039-985d-59e9457c39d9.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.