1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Öksüz Başkanlığında sağlık hizmetleri koordinasyon toplantısı yapıldı
Vali Öksüz Başkanlığında sağlık hizmetleri koordinasyon toplantısı yapıldı

Vali Öksüz Başkanlığında sağlık hizmetleri koordinasyon toplantısı yapıldı

​​​​​​​Kars Valisi Türker Öksüz’ün Başkanlığında, kentteki sağlık hizmetlerinin görüşüldüğü ve Kafkas Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harakani Devlet Hastanesi yetkililerinin katıldığı koordinasyon toplantısı yapıldı.

A+A-

Vali Türker Öksüz, yaptığı değerlendirmede; sağlık hizmetlerinin çok önemli bir konu olduğunu belirterek, ilimizde Kafkas Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harakani Devlet Hastanesi’nin vatandaşlarımıza hizmet vermekte olduğunu söyledi.

Vali Öksüz, Kafkas Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harakani Devlet Hastanesi, hem Kars’a hem de çevre illere hizmet verdiğini belirterek, şöyle konuştu: “Amacımız; vatandaşlarımıza en etkin, en verimli ve en hızlı şekilde hizmet verebilmektir. Bunun için de hem Harakani Devlet Hastanesinin hem de Kafkas Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin sahip olduğu personel, araç-gereç, laboratuvar, ameliyathane, klinik gibi imkan ve kabiliyetlerden karşılıklı olarak istifade etmelerini sağlamamız gerekir. Ayrıca; eksik olan bazı branşlardaki uzman doktor ihtiyacının tamamlanması için de gerekli tedbirleri aldığımızda ve bu koordinasyonu sağlayabildiğimizde hem vatandaşlarımızın tedavisini mümkün olduğu ölçüde ilimizde tamamlamış olacağız hem de il dışına sevkleri en aza indirmiş olacağız. Böylece vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermiş olacağız.”

Toplantıda daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından sunum yapılarak koordinasyonun etkin bir şekilde sağlanabilmesi için alınması gereken önlemler ve tedbirler görüşüldü.

Toplantıya; Vali Türker Öksüz, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Kapu, Vali Yardımcısı Serhat Karabektaş, İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu ile her iki hastanenin yetkilileri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.