1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Doğan’ın ismini kullananlar aranıyor
Vali Doğan’ın ismini kullananlar aranıyor

Vali Doğan’ın ismini kullananlar aranıyor

​​​​​​​Güvenlik güçleri hareket geçti: Vali Doğan’ın ismini kullananlar aranıyor...

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Kars Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri Kars Valisi Rahmi Doğan’ın ismini kullanarak iş adamları ve vatandaşlardan yardım kampanyası adı altında para toplayan dolandırıcıların yakalanması için işlem başlattı.

Konu hakkında Kars Valiliği İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yazılı bir açıklama yapılarak, “Son günlerde bazı dolandırıcıların, Valimiz Sayın Rahmi Doğan’ın ismini kullanarak ve bizzat Sayın Valimizle görüştüklerini beyan ederek, iş adamı ve vatandaşlarımızdan yardım kampanyası adı altında para talep ettikleri yönünde duyumlar alınmıştır.” denildi.

Yapılan açıklama şöyle: “Dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla kolluk görevlilerimizce gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları veya bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde hemen 155 polis ve 156 jandarma hatlarını aramaları, bu şahıslara itibar etmemeleri ve kesinlikle herhangi bir ödemede bulunmamaları önem taşımaktadır.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.