1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Doğan Din Görevlileri ile Buluştu
Vali Doğan Din Görevlileri ile Buluştu

Vali Doğan Din Görevlileri ile Buluştu

Kars Valisi Rahmi Doğan, ilimizde görevli müftülük personeli ve din görevlileri ile Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

A+A-

Vali Yardımcısı Murat Özdemir ve İl Müftüsü Mehmet Genç’in de hazır bulunduğu toplantıda Vali Doğan, din görevlilerine hitap etti.

Kars Valisi Rahmi Doğan, din görevlilerimizin tüm hareketleri ve davranışlarıyla toplumda örnek alınan kişiler olduğunu, bu nedenle görevlerini ifa ederken çok dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Din görevlilerine tek görevlerinin namaz kıldırmak olmadığını, ülkemizin de içinde bulunduğu coğrafyada ülke ve dünya gündemine dair yaşanan olayların cami cemaatine doğru şekilde nakledilmesi ve bilinçli birer toplum oluşturmak adına çaba sarf etmeleri gerektiğini vurguladı.

Din görevlilerinden, küçük yaşta evliliklerin önlenmesi, alkol, sigara ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklara karşı mücadele etmek ve ilimizde meydana gelen intihar olaylarının önüne geçmek için ayrıca çaba sarf etmelerini isteyen Vali Doğan, toplantıda din görevlilerine de söz vererek sorunların çözümü için fikir alış verişinde bulundu.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.