1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Üyeler Kimliklendiriliyor
Üyeler Kimliklendiriliyor

Üyeler Kimliklendiriliyor

Kars Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Üyeleri Kimliklendiriyor...

A+A-

Kars Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (KDSYB) tarafından il genelindeki bütün üyelerine kimlik kartı ve işletme tanıtım levhası verilmeye başlandı.

KDSYB'nin BTC Toplumsal Yatırım Programı kapsamında uygulayama konulan "Kars Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma Projesi" kapsamında ilçe merkezi ve köylerdeki üye çiftçilere kimlik kartı ile ahır kapılarına takılacak işletme tanıtım levhasının dağıtımı yapılıyor.

Sarıkamış'ta faaliyet gösteren Sürdürülebilir Kırsal ve Kentsel Kalkınma Derneği (SÜRKAL) proje yöneticisi Osman Ağar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu çalışmayla çiftçilerle daha iyi ilişkiler kurmayı ve diğer üye olmayan çiftçileri özendirip, kontrollü ve hızlı bir hizmet verilmesini amaçlandıklarını söyledi.

Kars Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine üye olan çiftçilere yapılan bu uygulamayla hizmetlerin hızlı ve kayıt altında olacağını belirten Ağar, şunları kaydetti:

"Önceden bir çiftçimizin bir sorunu olsa ona ulaşmak zordu. Ya da ulaşılsa da hangi işlemler yapılmış bilemiyorduk. Şuanda yapılacak her türlü işlem üye olan çiftçilerin kendi üye kartları ve ahırlarına takılan işletme tanıtım levhası sayesinde bilgisayara kaydedilecek ve takibi kontrolü daha kolay olacak. Üye olmayan çiftçilerimizi mutlaka üye olmaları konusunda özendirmek istiyoruz. Bu güzel ve etkili bir çalışma oldu."

Ağar, Kars merkez, ilçe ve köylerinde Kars Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine üye olan 4 bin 500 çiftçiye üye kartı ve soy kütüğüne kayıtlı 2 bin işletmeye levha verileceğini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.