1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Üstün Dökmen KAÜ’de
Üstün Dökmen KAÜ’de

Üstün Dökmen KAÜ’de

Prof. Dr. Üstün Dökmen, Üniversitemiz öğrencileri ve sevenleriyle buluştu.

A+A-

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) 20. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Bahar Şenlikleri çerçevesinde Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonunda düzenlenen söyleşide Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden ve aynı zamanda televizyon ekranlarından aşina olduğumuz “Küçük Şeyler” programıyla ün kazanan Prof. Dr. Üstün Dökmen, Üniversitemiz öğrencileri ve sevenleriyle buluştu.

KAÜ Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Mitat Şahin ve Rektörümüz eşi Prof. Dr. Ayla Özcan, akademik ve idari personelin yanı sıra oldukça yoğun katılımın yaşandığı, kalabalık ve izdiham nedeniyle seyircilerin zor anlar yaşadığı söyleşi, Prof. Dr. Üstün Dökmen’in keyifli sohbetiyle verimli ve eğlenceli dakikalar halini aldı.

Doğru bildiğimiz yanlışlar, sorgulamanın ve araştırmanın önemi, özgüven ve Türk insanının özellikle bilim sahasındaki yetenekleri gibi önemli konuların vurgulandığı söyleşi sonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Mitat Şahin tarafından Prof. Dr. Üstün Dökmen’e plaket ve çiçek takdiminde bulunularak, katkılarından dolayı teşekkür edildi.

KAÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özmen ve öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Suna Kaymak Özmen ile PDR Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen bu keyifli etkinlik sonunda öğrenciler Dökmen ile fotoğraf çektirerek sohbet etme imkânı da buldular.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.