1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Uslu’nun öğrencileri Kars’ı yine gururlandırdı
Uslu’nun öğrencileri Kars’ı yine gururlandırdı

Uslu’nun öğrencileri Kars’ı yine gururlandırdı

25- 29 Aralık 2022 tarihleri arasında Özbekistan’da yapılacak olan K1 Dünya Şampiyonasında Kick Boks Milli Takım Antrenörü seçilen Serkan Uslu’nun öğrencileri, Kars’ı yine başarı ile temsil etti.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Serkan Uslu’nun öğrencileri, 11-12 Kasım 2022 tarihinde Osmaniye’nin Kadirli ilçesi Belediyesi’nin Ana Sponsorluğunda düzenlenen, Dream Boxing Profesyonel K- 1 Turnuvasına Kars’ı temsilen katıldı.

Şampiyonada Hasan Rashıdı 57 kg da şampiyonluk kupasını alırken, İlteriş Keleş de 67 kg da şampiyon oldu. 63kg’da Can Ahmet Topkaya, 54 kg’da Yavuz Efe Aydemir 2’inci oldu. Serkan Uslu da müsabakaların en başarılı antrenörü ödülüne layık görüldü.

Öte yandan Hasan Rashıdı dövüştüğü ve WORD Türk kanalında canlı olarak yayınlanan maçta, hakemlerin vermiş olduğu yanlış karar turnuvaya damgasını vurdu. Canlı yayında hakemlerin kararı açıklanınca maçın kazananı Hasan Rashıdı’nin rakibi olarak açıklandı. Kararın açıklanmasının ardından Antrenör Serkan Uslu’nun itirazı üzerine hakem heyeti maçı tekrar maçı izledi. Alınmış olan yanlış karar düzeltilerek Hasan Rashıdı’nin şampiyonluğu geri verildi.

Serkan Uslu yaptığı açıklamada; 17-18 Kasım tarihlerinde Ardahan’da düzenlenecek olan iller arası Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonasına da 4 sporcu ile katılacaklarını da belirterek, yine Kars’ı en güzel derecelerle temsil edeceklerini söyledi.

Uslu, ayrıca turnuvaya katılmalarında destek veren Gençlik Ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan'a, Spor Hizmetleri Müdürü Ömer Saltık ve sponsorları Çıtır Kuruyemiş Burak Taşcı ve Mert Can Taşcı’ya Desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.