1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Üniversiteli Mustafa Toprağa Verildi
Üniversiteli Mustafa Toprağa Verildi

Üniversiteli Mustafa Toprağa Verildi

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Uludağ Üniversitesi Tekstil Mühendisliği 2'nci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Mustafa Özcan'ın cenazesi, memleketi Kars'ın Kağızman İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

A+A-

Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'ne bağlı Tekstil Mühendisliği öğrencisi Can Batım Mermer (22) yönetimindeki otomobil ile okul arkadaşları Mustafa Özcan, Caner Özen (20) ile Murat Dalgıç, dün gezmeye çıktı. Yolda satın aldıkları biraları içen Can Batım Mermer, saat 02.00 sıralarında Merkez Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesi Atatürk Caddesi'nde alkolün de etkisiyle aşırı hız yapınca, yol kenarında park edilen TIR'a arkadan çarptı. Ağır yaralanan 4 genç Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne getirilirken, Tekstil Mühendisliği 2'nci sınıf öğrencisi Mustafa Özcan yolda öldü.

Bugün saat 10.45'de uçakla Kars Havaalanı'na getirilen Mustafa Özcan'ın cenazesi Kağızman İlçesi'ne götürüldü. Cenazesi yakınları tarafından gözyaşları ile karşılanan Özcan, ilçe merkezinde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Nursen-Zeki Özcan'ın 6 çocuğundan 5'incisi olan Mustafa Özcan'ın yaşamını yitirdiği kazada hurdaya dönen otomobilin içinde dolu ve boş bira şişeleri bulunmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.