1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Turizm Haftası Mesajı
Turizm Haftası Mesajı

Turizm Haftası Mesajı

Ak Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, Kars’a gelen yerli ve yabancı turist sayısında ciddi anlamda artış yaşandığını ifade ettiler.

A+A-

34. Turizm Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Milletvekilleri Karabayır ve Güven, barış ve kardeşliğin pekişmesine, kültürler arası sosyal etkileşimin ve iletişimin artmasına, medeniyetler arası iletişimin gelişmesine turizm vesile olmaktadır, dediler.

 

Karabayır ve Güven mesajlarında şu görüşlere yer verdiler:

 

Zengin tarih ve kültürü, farklı beklentilere hitap eden tabiat ve iklim özellikleri ile yeryüzünde önemli bir konuma sahip olan Türkiye’miz dünya kültür ve turizminde de önemli bir konuma sahiptir. Aynı zamanda Ülkemiz için gelir ve istihdamı açısından vazgeçilmez sektörlerinden biridir.

 

Kars ilimiz de ; bu tarihi, kültürel ve turistik yapısıyla da günden güne ülkemizde ve dünyada daha iyi tanınmakta. Bu vesile ile de ilimizi, gezmek, görmek amaçlı yerli ve yabancı turistlerin sayısı da gün geçtikçe daha da artmaktadır.

 

Turizm Haftası vesilesiyle düzenlenen etkinliklerin, başarılı bir şekilde geçmesi temennisi ile Turizm haftası etkinliklere katılan vatandaşlarımıza selam ve saygılarımızı sunarız.

Önceki ve Sonraki Haberler