1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Turizm Haftası Kutlu Olsun
Turizm Haftası Kutlu Olsun

Turizm Haftası Kutlu Olsun

Kars Valisi Ahmet Kara, Turizm Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında “Sokak Sağlıklaştırma ve Sokak Dokusunu Koruma” projesine dikkat çekti.

A+A-

Vali Kara mesajında, “35. kez ülke genelinde kutlanmakta olan “Turizm Haftası” Kars’ta da 15-22 Nisan 2011 tarihleri arasında İl merkezinde ve ilçelerimizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Turizm Haftasındaki kutlamaların turizm sektörünün ülke ekonomisindeki öneminin vurgulanması, yurttaşlarımıza ve turizm sektörüyle yakın ilişkisi olan tüm bireylerdeki turizm bilincinin pekiştirilmesi bakımından büyük önem arz etmektedir.” dedi.

“Sokak Sağlıklaştırma ve Sokak Dokusunu Koruma” projesine de dikkat çeken Vali Kara mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İlimizin, eşsiz doğal güzellikleri, tarihsel dokusu ve kültürel zenginlikleri, kış turizmi, konuksever insanları, kaliteli hizmet anlayışı ve konaklama tesisleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. İlimiz turizminin gelişimine yönelik "Sokak Sağlıklaştırma ve Sokak Dokusunu Koruma" projesinin hayata geçirilmesi, kültür ve turizm ile ilgili geliştirilecek projelerin Kars'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirecektir. Bu kapsamda turizm daha canlı hale gelecek, hizmet kalitesi artacak, ilimizdeki doğal, tarihi ve mimari değerler korunarak kültür turizminin sürdürülebilirliği sağlanacak, kent kültürüne sahip çıkılacak, tanıtımların daha bilinçli ve doğru bir şekilde yapılması ve turizme yönelik donanımların uluslararası standartlara kavuşturulabilmesi sağlanarak yaratılan istihdam ile ülkemiz ve ilimiz ekonomisine daha fazla katkı sağlanmış olacaktır.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.