1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Turizm Farkındalığı Eğitimi
Turizm Farkındalığı Eğitimi

Turizm Farkındalığı Eğitimi

Kars’ta turizm sektörünü harekete geçirmek için faaliyetler devam ediyor...

A+A-

Kars’ta turizm sektörünü harekete geçirmek için faaliyetler yürüten Doğu Anadolu’da Kültür Turizmi İçin İttifaklar BM Milletler Ortak Programı kapsamında 29 Kasım-8 Aralık 2010 tarihlerinde turizm sektörü çalışanlarına yöneticilere yönelik olarak turizm farkındalığı konulu “eğitici eğitimi” gerçekleştiriliyor.

 

Kars’ta düzenlenecek eğitim Kars Kent Konseyi’nde gerçekleşecek. Kars ve Sarıkamış’tan otel, restaurant ve cafe/bar yöneticileri ve çalışanları ile ilgili kurum ve kuruluşlardan yetkililerin katılacağı eğitici eğitimi Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan eğitimciler Ömer Hammutoğlu ve Özgül Demir tarafından verilecek.

 

Eğitim kapsamında ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Kontrolörler Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Akıncı ile kültür ve turizm uzmanları Abdullah Kasım Sonkaya ve Serkan Emir Erkmen de ders verecekler.

 

Sarıkamış ve Kars’tan yaklaşık onar kişilik iki grubun katılacağı on günlük eğitimin ardından başarılı katılımcılara Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından birer sertifika verilecek.

 

Eğitime katılıp sertifikalarını alacak olan kişiler, önümüzdeki aylarda Kars'ta gerçekleşecek yeni eğitimlerde eğitici olarak görev alacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.