1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Turistler fotoğraf galerisinde 4 mevsim Kars'ı tanıyor
Turistler fotoğraf galerisinde 4 mevsim Kars'ı tanıyor

Turistler fotoğraf galerisinde 4 mevsim Kars'ı tanıyor

Kars’a gelen yerli ve yabanı ziyaretçiler, fotoğraf sanatçısı Özgen Beşli’ye ait Fotoğraf ve Sanat Galerisine yoğun ilgi gösteriyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Gezi rotalarına Fotoğraf ve Sanat Galerisini de ekleyen turistler, Özgen Beşli’nin 36 sanatsal fotoğrafından oluşan tablolarında Kars’ın dört mevsim tarihi ve doğal güzelliklerini de görmüş oluyor.

Türkiye genelinde olduğu gibi Dünyanın birçok ülkesinde ödüller alan Beşli, işyerinde oluşturduğu galeride, Kars'ın 4 mevsim doğal ve kültürel güzelliklerini çektiği 36 fotoğrafla sergiliyor.

Fotoğraf ve Sanat Galerisinin yoğun ilgi gördüğünü dile getiren fotoğraf sanatçısı Özgen Beşli, özelliklede kış turizmiyle Türkiye'nin gözde şehirleri haline gelen Kars’a gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin hayranlıklarını ortaya koyduklarını söyledi.

15 Aralık itibariyle Turistik Doğu Ekspresinin yaklaşık 2 yıl aradan sonra seferlerine yeniden başlaması nedeniyle Kars’ın yeniden bir cazibe kenti olamaya başladığını söyleyen Özgen Beşli, “İlimizi ziyaret eden yerli ve yabacı turistler, zamanlarının yetmediği ve göremediği yerleri sanat galerisine gelerek Kars’ı burada fotoğraflarla görüp tanıyor. Ben yıldız pozlama ve timelapse teknikleriyle çektiğim fotoğraflarla Kars'ı tanıtmaya devam ediyorum. Bilindiği gibi son 2 yıldır Pandemi nedeniyle Kars'ta turist akışı azalmıştı, pandemiden önce ben burada bir sezonda 1200 kişi ağırladım, küçük bir galeri olmasına rağmen 20, 25,'li grupları burada ağırladım. Kars'a gelip tarihi ve kültürel güzelliklerini 3 günde gezilmesi mümkün değil, benimde 4 mevsim çekmiş olduğum Kars'ın doğal ve tarih güzelliklerini ve bunlardan yapmış olduğum sunumları Kars'ı ziyaret eden konuklara sanat galerimde göstermeye çalışıyorum. Doğu ve turistik Doğu Ekspresiyle Kars yeniden turist akınına uğramaya başladı biz de buna kendimizce destek vererek Kars'ın tanıtımına katkı sağlıyoruz." dedi.

turistler-fotograf-galerisinde-4-mevsim-karsi-taniyor-(1).jpegturistler-fotograf-galerisinde-4-mevsim-karsi-taniyor-(2).jpegturistler-fotograf-galerisinde-4-mevsim-karsi-taniyor-(3).jpegturistler-fotograf-galerisinde-4-mevsim-karsi-taniyor-(4).jpegturistler-fotograf-galerisinde-4-mevsim-karsi-taniyor-(5).jpegturistler-fotograf-galerisinde-4-mevsim-karsi-taniyor-(6).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.