1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'tan Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü mesajı
Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'tan Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'tan Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

A+A-

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

 “Sarıkamış harekâtının 107. Yıldönümünde, vatan ve millet uğruna şehadete yürüyen şanlı ecdadımızı rahmetle ve minnetle anıyor, sarsılmaz imanlarını, sadakatlerini, gayretlerini ve hedeflerini kendimize şiar ediniyoruz.

Kahraman Mehmetçik bundan 107 yıl önce 1914'te bu vatan toprakları için, imkânsızlıklara ve kışın en çetin şartlarına rağmen emre itaat edip yollara düştü. Sarıkamış harekâtında şehadete ulaşan ecdadımızın sahip olduğu o yüksek ruh ve şuur, vatanımız için sarsılmaz bir temel oluşturdu. Bu sarsılmaz temeller üzerinde yüksek istikbale doğru emin adımlarla yürüyoruz.

Bu gün bizlere düşen, Allahuekber dağlarında Allahuekber nidalarıyla şehit olup yücelen ecdadın sahip olduğu o yüksek ruh ve şuurun bilincinde nesiller yetiştirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz şehitlerimizi tekrar rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyor, Sarıkamış harekâtının 107. Yıldönümünün şehitlerimizi hakkıyla anlamaya ve gelecek nesillere hakkıyla anlatmaya vesile olması dileğiyle selam ve saygılar sunuyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.