1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Turan Hayatını Kaybetti
Turan Hayatını Kaybetti

Turan Hayatını Kaybetti

Hergün Kars'tan ilçeye özel otosuyla giden başkan bugün elim bir trafik kazası geçirdi ve hayatını kaybetti.

A+A-

Kars'ın Akyaka İlçesi Belediye Başkanı Turgut Turan (44), bugün saat 07.30 sıralarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

 

Kaza, bugün saat 07.30 sıralarında Arpaçay İlçesi Akçakale Köyü yakınlarında meydana geldi.

 

Kars'ta oturan Akyaka Belediye Başkanı Turgut Turan, her sabah olduğu gibi bugünde kendisine ait özel otomobili ile ilçeye giderken Akçakale Köyü yakınlarında kontrolü kaybetti.

 

Takla atan otomobilde bulunan Başkan Turgut Turan hayatını kaybetti.

 

Turgut Turan’ın kaleminden Turgut Turan...

 

1966 yılında Akyaka’da doğdum ilk ve ortaokulu Akyaka ilçesinde lise eğitimimi ise Kars Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladım. Önlisans eğitimimi 1985 yılında Ankara Üniversitesi Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü’nden daha sonra lisans eğitimimi Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladım.

 

1988 yılında Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünde hesap kontrolörü olarak göreve başladım. Bu görevi 1991 yılına kadar Ankara’da 1995 yılına kadar ise T.M.O. Erzurum Bölge Müdürlüğü’nde yürüttüm. 1995 yılında T.M.O. Akyaka Ajans Müdürü olarak atandım 2000 yılında T.M.O. Kars Şube Müdürü olarak başladım.

 

Bu görevi yürütmekte iken 29 Mart 2009 Pazar günü yapılan yerel seçimler de Akyaka Belediye Başkanı oldum. Yabancı dilim İngilizce

 

Önceki ve Sonraki Haberler