1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Turan Çiçek Kars'ın Kaybı Oldu
Turan Çiçek Karsın Kaybı Oldu

Turan Çiçek Kars'ın Kaybı Oldu

Çiçek, Kars Belediyesi'nden emekliye ayrıldı.

A+A-

Kars Belediyesi'nde otuz iki yıl Yazı İşleri Müdürlüğü ve Evlendirme Memurluğu görevini yürüten, dört yıl belediye başkan yardımcılığı yapan, Kars Belediyesi Meclis Kararı ile üç kez "Takdirname" ile ödüllendirilen, şehrimizde ise dürüstlüğü, başarısı ve çalışkanlığı ile tanınan Turan Çiçek, Kars Belediyesi'nden emekliye ayrıldı.

 

Dört belediye başkanı ile beş dönem çalışan Turan Çiçek'in emekliye ayrılması Kars'ın ve Kars Belediyesi'nin kaybı olarak nitelendirildi.

 

Vatandaşlar, Turan Çiçek'in Kars Belediyesi'ndeki yerinin doldurulamayacağını ifade ederek; Turan Bey, Kars halkının gönlünde taht kurmuş, en az beş bin insanın mutluluğuna imza atmış, bir o kadar da iyi ve kötü günde Karslıları yalnız bırakmamıştır. Çalışma düzen ve ahlakı ise bütün personele örnek olmuştur. Turan Çiçek'in Kars Belediyesi'nden emekliye ayrılması Kars için büyük bir kayıptır, dediler.

 

Emekliye ayrıldıktan sonra cep telefonu da kullanmayan Turan Çiçek'i evinde ziyaret ettik ve tebrik ederek emekliliğinin gerekçesini sorduk.

 

Sorularımızı büyük bir samimiyetle yanıtlayan Çiçek, ben Kars'a ve Kars halkına hizmet vermekten her zaman büyük onur duydum. Gerek müdürlük, gerekse Belediye Başkan Yardımcılığım dönemimde Kars için çalışmaktan hiç yılmadım. 32 yıl 2 ay 1 gün hizmet verdim. Artık sıra geçlerin. Her ne kadar emekliye ayrılmış olsam da Kars için çalışmaktan hiç yılmayacağım ve her zaman gurur duyarak hemşehrilerimin hizmetinde olacağım, dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum