1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TÜGVA'dan Köy Okullarına Büyük Destek
TÜGVA'dan Köy Okullarına Büyük Destek

TÜGVA'dan Köy Okullarına Büyük Destek

TÜGVA Kars İl Temsilciliğimiz tarafından Kars’ta bulunan köy okullarındaki binlerce öğrenciye çeşitli ihtiyaç malzemeleri gönderildi.

A+A-

TÜGVA Kars İl Temsilciliği, ağır kış koşularının hüküm sürdüğü Kars’ta, köy okullarında eğitim gören öğrencilere kıyafet ( mont, bot, kazak, pantolon, bere, eldiven, atkı vs.) ve kırtasiye malzemeleri( defter, kalem, kuru-sulu boya vs.) yardımında bulundu. Yapılan yardımlar öğrencilerin yüzlerinde tebessüm oluşturdu.

Kalbe Dokunmak ve O Kalbin Umutlarını Gerçekleştirmek İçin Adımlar Atıyoruz

Köy okullarında eğitim gören öğrencilere yardımda bulunmanın mutluluğunu dile getiren TÜGVA Kars Temsilcisi Yusuf Canpolat, “Hayallerini gerçekleştirmek, yarınlara umut olmak ve hayatına anlam katmak için çabalayan fakat imkanların yokluğu kendilerine set olan insanların varlığını göz etmeye çalışmak bilinciyle gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler yüzlerde tebessüm, dillerde dua olabildiyse ne mutlu bizlere. TÜGVA Kars Temsilciliği olarak biz kalbe dokunmak ve o kalbin umutlarını gerçekleştirmek için adımlar atıyoruz. Geleceğe mutlu ve umutlu bir nesil taşımak bizlerin elinde” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.